Biltema både i Oppdal og Namsos vil få et tilsvarende konseptvarehus som Biltema i Vinstra som åpnet tidligere i år. (Foto: Biltema)

Biltema med to nye varehus i Trøndelag

Biltemas nye varehus i Oppdal planlegges åpnet i september 2020. Samtidig slippes nyheten om at enda et varehus planlegges nord i Trøndelag, nærmere bestemt i Namsos.

Publisert

I en pressemelding heter det: Varehuskjeden investerer sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og som del av kjedens ambisiøse plan om å utvide til 100 varehus innen 2028, igangsetter Biltema nå bygging i Oppdal.

Det topp moderne varehuset får god beliggenhet på Bjørkemoen ved E6 i Oppdal. Varehuset vil være på totalt 6000 kvadratmeter, ha fullsortiment med over 19.000 varelinjer, hentelager, selvskanningskasser og oversiktlige handlegater. Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger og handikapplasser nær inngangen. Ikke minst kommer populære Biltema Cafe med sine «svenske» lave priser.

Miljøvennlig bygg

Daglig leder Dag Bergby i Biltema Norge er svært fornøyd med å endelig kunne starte byggingen på Oppdal: – Vi gleder oss til å stikke spaden i jorda, og ønsker å takke næringsvennlige lokalpolitikere som har lagt til rette for at vi kan etablere oss på Oppdal. Med sitt enorme hyttemarked og ikke minst nevenyttige trøndere, passer Oppdal oss som «gjør det selv»-bedrift helt perfekt. Nå er tomtekjøp og entreprenør i boks, slik at vi kan se frem til åpning om ca. 12 måneder. Stillingsutlysningene vil starte 3–6 måneder før åpning og vi regner å kunne tilføre Oppdal et sted mellom 20–25 arbeidsplasser fordelt på ulike stillingsbrøker, pluss et antall vikarer i sommerperioden.

Biltema vil legge vekt på miljø og bærekraft også i denne byggeprosessen. Bygget får moderne tekniske løsninger kombinert med en solid betongkonstruksjon som gjør bygget solid og ikke minst miljøvennlig. En av de viktigste miljøsatsing er fjellvarme, en fornybar og miljøvennlig energikilde. I tillegg er bevegelsesstyrt LED belysning, ekstra isolasjon i tak og granittfliser på gulvet elementer som bidrar til en grønnere drift.

Namsos neste

Biltema bygger nytt varehus i Namsos. (Foto: Biltema)

Straks etter at nyheten om nytt varehus på Oppdal, meldes det nå om at også et nytt varehus er på vei, denne gang i Namsos.Det topp moderne varehuset får god beliggenhet på sydsiden av Høyknesbrua, med god eksponering mot veien. Varehuset bygges etter samme konwept som Oppdal.

Varehussjef i Namsos, Ole Anders Haugerøy er svært fornøyd med at avtalen nå er på plass: – Som både varehussjef og Regionsansvarlig har jeg vært med å bygge nye varehus til kollegaene mine både i Stjørdal og Steinkjer. Nå er det med glede jeg kan konstatere at det endelig er vår tur. Vi har hatt et bra leieforhold, men har nå vokst oss ut av lokalene vi holder til i dag. I løpet av de neste 12 måneder skal vi nå planlegge, bygge og åpne Norges beste varehus.

Powered by Labrador CMS