Norgessjef Erlend Kramer glad for å bli tatt imot med åpne armer i Rogaland. (Foto: Johnny Vaet Nordskog)

Feirer åpning av varehus nr. 3 i Rogaland

I morgen etablerer varehuskjeden Rusta sitt tredje varehus i regionen, nærmere bestemt på Jærhagen. Både norgessjefen og den nye varehussjefen gjør seg klar for hundrevis i kø.

Publisert

I 2016 åpnet Rusta sitt første varehus i Rogaland. I dag er varehuskjeden tilstede i både Sandnes og Haugesund. Nå ser norgessjefen frem til å åpne sitt tredje varehus i fylket, denne gangen på Jærhagen.

Tatt imot med åpne armer

– Rogaland er virkelig et marked som har tatt oss imot med åpne armer. Vi gleder oss stort til åpningsfest på Jærhagen i morgen, forteller Erlend Kramer, norgessjef i Rusta.

Det nye varehuset på Jærhagen strekker seg over 2 000 kvadratmeter og blir arbeidsplass for 15 ansatte.

– Jærhagen er godt kjent i regionen og med nyåpningen i morgen blir det en god miks av butikker og spisesteder, men senteret har savnet en utpreget lavprisaktør innen hjem- og fritidssegmentet, som vi nå gjør noe med gjennom vår etablering. Vi tror derfor at Rusta vil bli et populært tilskudd i butikktilbudet på Jæren, sier Atle Hegre, Rustas nye varehussjef på Jærhagen.

Forventer lang kø

Norgessjefen i Rusta og varehussjef Atle Hegre ser lyst på morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp.

– Vi gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset på Jærhagen. Vi ser svært positivt på etableringen, og føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til handelstilbudet på Jæren. Tidligere har vi sett hundrevis mennesker i kø på åpningene. I morgen tror jeg det blir minst like bra trøkk, sier Erlend Kramer, som er daglig leder for Rusta i Norge.

– Klokken 10.00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. For de som kommer ekstra tidlig skal vi sørge for både kaffe og noe godt å tygge på. Dette blir utrolig spennende, legger Atle Hegre til.

Nesten alt til hjemmet

Varehuskjeden har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye innendørs og utendørs. De hittil 27 varehusene i Norge ligger alle i lyse lokaler på rundt 2 000 kvm med stor takhøyde. Dette har også vært blant kriteriene for det nye varehuset.

– Viljen til å utvide er så absolutt tilstede, vi har nå funnet flotte lokaler med bra naboskap og gode parkeringsmuligheter som oppfyller våre kriterier. Vi har store planer om å fortsette utviklingen i Norge, og følger hele tiden med på nye lokaler som kan passe våre krav, avslutter Erlend Kramer.

I 2018 har Rusta åpnet 8 varehus i det norske markedet. Ytterligere en premiere vil forbli i 2018, når kjeden åpner i Tromsø.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS