Enklere Livs nye ansikt utad

Enklere Liv, som har et bredt utvalg av produkter som gjør hverdagen enklere, har inngått avtale med Vendela Kirsebom om å være ambassadør og frontfigur i konseptkjedens markedsføring i tiden fremover.

Publisert

Samarbeidet mellom Enklere Liv og Vendela Kirsebom betyr samtidig at Enklere Liv vil være distributør av Vendelas nye hudpleieserie fra kjedens 63 butikker i Norge samt nettbutikk.

– Vi er både glade og stolte over at Vendela Kirsebom blir med som vårt nye ansikt utad i vår utvikling og modernisering av Enklere Liv sitt unike og spennende konsept. Vendela er en av verdens mest kjente modeller og vil være en flott ambassadør for en viktig målgruppe for Enklere Liv i tiden fremover, sier konsernsjef Roar Arnstad i Enklere Liv.

'En ære og glede'

– Enklere Liv har mange morsomme, unike og hjelpsomme produkter for hele familien. For meg er det både en ære og glede å representere en spennende butikk kjede og nettbutikk som har produkter som gjør hverdagen enklere for mange mennesker, sier Vendela Kirsebom.

Som et ledd i samarbeidet skal Enklere Liv være distributør av Vendela Kirsebom sin nye hudpleieserie som vil bli solgt gjennom både butikker og nettbutikk.

'Produkter med tilhengerskare'

– Vi ser frem til å distribuere Vendelas anerkjente ansiktsprodukter som den eneste av sitt slag innenfor tradisjonell handel i Norge. Disse produktene har en stor tilhengerskare og har tidligere kun vært tilgjengelige via nett og via postordre. Nå vil Vendelas ansiktsprodukter endelig være tilgjengelig for alle norske forbrukere gjennom våre butikker og nettbutikk, avslutter konsernsjef Roar Arnstad i Enklere Liv.

(Pressemelding)

Om Enklere Liv

Enklere Liv er en butikk kjede bestående av 63 butikker samt nettbutikk i Norge. Kjeden har mange smarte, morsomme og unike produkter i sitt varesortiment og har en sterk posisjon innenfor sitt segment. Enklere Liv har som formål å gjøre hverdagen enklere for folk flest.

Powered by Labrador CMS