Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. (Illustrasjonsfoto: Byggmax)

Byggmax etablerer seg på Bryne

Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner butikk på Bryne tirsdag 27.juni.

Publisert

Den nye butikken er på hele 6.900 kvadratmeter og har sentral beliggenhet på Håland.

Nummer 34 i kjeden

Byggmax på Bryne blir den 34 butikken i Norge. Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

– Vi vil at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris. Vi ser nå frem til åpningen på Bryne», sier Country Manager i Byggmax Sverige & Norge Marcus Essesjö.

Et enkelt selvbetjeningskonsept

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning I butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Tester ut nye butikk-konsepter,

Byggmax presenterte for kort tid tilbake ny strategi og der man som ledd i denne strategien nå tester ut nye butikk-konsepter, utvidelse av produktsortiment og økt fokus på organisk vekst. Den offisielle åpningen av den nye butikken på Bryne er kl.10.00 tirsdag 27.juni

(Pressemelding fra Byggmax)

Byggmax ble startet i 1993 og har i dag 84 butikker i Sverige, 34 i Norge og 13 i Finland.  Siden starten har forretningsideen til Byggmax vært at det skal være det beste og det billigste alternativet når kunden skal kjøpe bygningsmaterialer av god kvalitet. Byggmax har et såkalt drive-in system i alle sine varehus slik at kundene kan ta bilen med inn og laste på varene direkte. Dette gjør det enkelt og effektivt for kunden å handle, fremfor alt hva gjelder tyngre byggevarer.

Byggmax ble notert på Stockholmsbørsen i juni 2010.

Powered by Labrador CMS