Arkivfoto
Arkivfoto

Fortsetter driften som normalt

Domino's Pizza Norge fortsetter driften som normalt, skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert

I dag, onsdag 5. februar 2020, utstedte majoritetsaksjonæren i Domino's Pizza Norge, Domino's Pizza Group (DPG) sin finansielle rapport for Q4 og ga en oppdatering omkring avhending av deres internasjonale virksomheter. DPG uttalte at avhendingen av den norske virksomheten er en prioritet, gitt de operasjonelle tapene i det norske markedet.

Per i dag består Domino’ Pizza Norge av 47 utsalgssteder fordelt over landet. For Domino's Norge fortsetter driften som normalt, parallelt med at DPG er på utkikk etter nye eiere for å overta deres aksjer.

DPG bekreftet sin intensjon om å finne egnede eiere for virksomheten for å sikre at den suksessfulle merkevaren fortsetter å vokse i Norge, samt i øvrige internasjonale markeder. Oppdatering omkring avhendingen av DPGs aksjer vil bli formidlet når avtale med ny eier er på plass.

– Som administrerende direktør i Norge er mitt fokus å drive virksomheten slik at den vokser og oppnår sitt fulle potensial. Målet vårt er uendret. I et konkurranseutsatt marked vil vi konkurrere om å bli den foretrukne pizzakjeden. Hver dag jobber vi for å holde kundene glade, samt tiltrekke oss nye, ved å tilby smakfulle håndlagde pizzaer, med fersk deig laget på de beste råvarer til en god pris, sier Robin Caley, adm.dir. i Domino’s Pizza Norge.

– Vi leverer pizza rett på døren på under 30 minutter, med mindre du selv vil hente pizzaen din fra en av avdelingene våre. Vårt team, bestående av over 1000 kolleger, ser lyst på fremtiden til Domino's i Norge, sier Robin Caley i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS