Rusta entré, Narvik (Foto: Rusta)
Rusta entré, Narvik (Foto: Rusta)

Rusta åpner dørene i Narvik

I morgen åpner den svenske varehuskjeden sitt nye varehus i Narvik, nærmere bestemt i Malmporten Handelspark. Både norgessjefen og den lokale varehussjefen forventer flere hundre i kø når snoren klippes onsdag morgen.

Publisert

Det nye varehuset i Narvik strekker seg over 2 000 kvadratmeter og blir arbeidsplass for 15 narvikværinger.

– Malmporten Handelspark er godt kjent i regionen og har en god miks av aktører, men området har savnet en utpreget lavprisaktør innen hjem- og fritidssegmentet, som vi nå gjør noe med gjennom vår etablering. Vi tror derfor at Rusta vil bli et populært tilskudd i området, sier Ken Zahl, Rustas nye varehussjef i Narvik.

Forventer hundrevis i kø

Foto: Johnny Vaet Nordskog
Foto: Johnny Vaet Nordskog

Norgessjefen i Rusta og varehussjef Ken Zahl ser lyst på morgendagens åpning og håper at store folkemengder stiller opp. Rusta deler ut gavekort på 1000 kroner til de 100 første kundene over 18 år. Noe som har skapt stor begeistring på tidligere åpninger.

– Vi gleder oss til å ønske velkommen til det nye varehuset i Narvik. Vi ser svært positivt på etableringen, og føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til handelstilbudet i regionen. Tidligere har vi sett 300-400 mennesker i kø på åpningene. I morgen tror jeg det blir minst like bra trøkk, sier Erlend Kramer (bildet), som er daglig leder for Rusta i Norge.

– Klokken 09.00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. For de som kommer ekstra tidlig skal vi sørge for både kaffe og noe godt å tygge på. Dette blir utrolig spennende, legger Ken Zahl til.

Nesten alt til hjemmet for hele Norge

Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder i Sverige, Finland, Tyskland og Norge nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Varehuskjeden har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye innendørs og utendørs. De hittil 25 varehusene i Norge ligger alle i lyse lokaler på rundt 2 000 kvm med stor takhøyde. Dette har også vært blant kriteriene for det nye varehuset Narvik.

– Viljen til å utvide er så absolutt tilstede, vi har nå funnet flotte lokaler med bra naboskap og gode parkeringsmuligheter som oppfyller våre kriterier. At flaten er stor nok til å romme hele sortimentet er selvfølgelig et must. Vi har store planer om å fortsette utviklingen i Norge, og følger hele tiden med på nye lokaler som kan passe våre krav, avslutter Erlend Kramer.

I løpet av 2018 åpner Rusta nye varehus i Jærhagen og Tromsø, i tillegg til Narvik.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS