Team KIWI Trysilvegen er klare for åpning i dag.

Åpner to nye storbutikker

I dag åpner den 1000 kvadratmeter store sentrumsbutikken i Oslo, KIWI Briskeby, samtidig med storbutikken KIWI Trysilvegen i «KIWI-byen» Elverum.

Publisert

I juni rundet KIWI 75 butikker i Oslo, og i dag åpner altså nok en butikk i hovedstaden. Den nye butikken ligger sentralt til på Briskeby, og regionsjef Reiulf Thorsen har store forventninger til butikken.

– Butikken ligger i et område der vi kan selge mye frukt og grønt. KIWI Briskeby ligger 800 meter fra KIWI Bygdøy Allé, som i dag ligger på norgestoppen i frukt- og grøntsalg, sier Thorsen.

– KIWI Briskeby har en salgsflate på hele 1 000 kvadratmeter og er optimal for å fremheve KIWIs sunnhetsprofil med satsing på frukt og grønt og middagsutvalg.

1225 søkere

Remi Velta er butikksjef for KIWI Briskeby. 25. august lyste han ut 22 stillinger til den nye butikken. Responsen var enorm. Etter å ha lest gjennom 1 225 søknader og gjennomført 60 intervjuer, er teamet på plass.

– Medarbeiderne har stått skikkelig på og gleder seg til butikkåpningen og til å ta imot kundene, sier han.

Elverums femte KIWI

I Elverum kan butikksjef Stein Erik Hjermstad ønske gamle og nye kunder velkommen til en ny butikk med 1 240 kvadratmeter salgsflate. Hjermstad har vært i dagligvarebransjen i nesten 20 år og kommer fra stillingen som butikksjef ved KIWI Foseid.

KIWI Foseid legges ned til fordel for KIWI Trysilvegen, en større og mer moderne butikk på den andre siden av byen. Hjermstad tar med alle ansatte over til den nye butikken og styrker teamet med ytterligere ti ansatte. De nye medarbeiderne har kommet gjennom nåløyet blant 300 søkere.

– Både teamet og butikken blir større. Vi kan nå tilby et bredere utvalg, forteller Hjermstad.

– Vi ligger gunstig til trafikkmessig og håper å få mange kunder blant reisende til og fra Trysil.

Besøk av håndballhelter

Begge butikkene åpner klokken 10 og kan friste med ansiktsmaling, give-aways og servering av frukt og grønt, kaffe og kake. KIWI Trysilvegen stiller i tillegg med lokale helter.

– Vi har et samarbeid om salg av håndballbrød med Elverum Håndballklubb, forteller regionsjef Espen Madsen.

– Etter brakseieren mot franske Montpellier i EHF Champions League, har Elverum Håndballklubb virkelig vært i vinden om dagen. Spillerne fra håndballklubben deler ut gratis håndballbrød til KIWI Trysilvegens første kunder.


Med de to butikkåpningene har KIWI åpnet 24 butikker hittil i 2016. Ytterligere 12 butikkåpninger er planlagt innen årets slutt.

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive dagligvarekjeder, og i 2015 ble det åpnet 38 nye butikker. KIWI er allerede Norges største kjede i antall butikker, med 640 butikker over hele landet. I 2015 var samlet omsetning på over 30 milliarder kroner. KIWI minipris er med i NorgesGruppen, som er Norges største dagligvaregruppering.

Powered by Labrador CMS