I 2014 fikk Anders Fjeld, i egenskap av kjededirektør i XXL Sport & Villmark, tildelt Handelsprisen under Handelskonferansen, av adm.dir. i Virke Vibeke H Madsen. (Foto: Stig Atle Bakke)

Anders Fjeld ny Kid-sjef

Kid ASA kunngjør i dag i en børsmelding at Anders Fjeld er utnevnt til ny administrerende direktør i selskapet.

Publisert

Elkjøp og XXL. Hans tidligere stilling var Chief Operating Officer og Concept Development Director i XXL.

– Anders Fjeld har solid ledelseserfaring fra retailforetak som har hatt suksess både i fysisk og elektronisk detaljhandel over hele Norden, og har hatt sterk økonomisk ytelse og ledelsesevne i sine stillinger. Styret ser frem til å jobbe i nært samarbeid med ham fremover, sier Henrik Schüssler, styreleder.

– Jeg ser Kid som et godt drevet selskap med en sterk posisjon i et svært konkurransedyktig sluttbrukermarked. Jeg ser frem til å bli kjent med alle de talentfulle medarbeiderne i Kid, og sammen fortsetter å styrke og vokse omni-kanalposisjonen, sier Anders Fjeld. Tiltredelsesdato vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

Kid kunngjorde 4. mai at tidligere adm. direktør, Kjersti Hobøl, hadde sagt opp, men ville fortsette i stillingen til 30. september. Kids CFO Petter Schouw-Hansen vil fortsette som midlertidig konsernsjef til Fjeld tiltrer.

Powered by Labrador CMS