Omnilageret er i drift fra nyåret 2024.
Omnilageret er i drift fra nyåret 2024.

Kicks bygger nordisk omnilager

Kicks har tatt første spadetak for sitt nye høyautomatiserte omnilager i Rosersberg utenfor Stockholm.

Lageret på 29.000 m2 skal håndtere både vareforsyning ut til butikkene og kjedens raskt voksende netthandel. Sammen med løsningen for plukk av netthandelsordrer i butikk skal det nye lageret muliggjøre korte ledetider både i Sverige, Norge og Finland.

Investeringen i den nye lager- og logistikkløsningen er den største i Kicks' historie. Omnilageret beregnes å koste i overkant av MNOK 200 og skal være i drift på nyåret i 2024.

Bakgrunnen for investeringsbeslutningen er å sikre en effektiv, skalerbar og bærekraftig logistikkløsning for alle de tre markedene og legge forholdene til rette for fortsatt lønnsom vekst.

David Heeroma, COO i KICKS, uttaler:

– Vårt nye lager vil sikre KICKS' virksomhet i framtiden, og det er gledelig at implementeringen skjer etter planen hvor vi har et nært og godt samarbeid med blant andre Bockasjö og Kilenkrysset. Neste viktige milepæl kommer når vi begynner på installasjonen av automatisering inne på lagret i november. Automatiseringsløsningen, som er basert på seneste teknologi, vil gi oss en kraftig forbedret produktivitet og skalerbarhet som vil støtte en fortsatt lønnsom vekstreise i mange år framover.

KNAPP er leverandør av automatiseringsløsningen.

Powered by Labrador CMS