Julie Bergan (Foto: Tekstilforum)
Julie Bergan (Foto: Tekstilforum)

Kari Traa samarbeider med Julie Bergan

Artisten Julie Bergan (24) har lenge toppet hitlistene med sine energiske låter og er en populær stemme i popkulturen. Nå inngår hun samarbeid med merkevaren hun sparte penger til å kjøpe klær fra som tenåring.

Publisert

– Jeg har alltid vært veldig inspirert av Kari Traa, både dama og brandet. Jeg synes det er fett at det er et merke som er laget av og for jenter! Også elsker jeg klærne. Min stil er veldig sporty og avslappet, så jeg finner mye som passer meg fra deres kolleksjoner, sier Julie Bergan.

Som tenåring sparte Bergan hver krone hun fikk for å kjøpe sitt aller første ullsett fra Kari Traa.

– Hver jul og bursdag var det på toppen av ønskelisten. Og første gang jeg hadde råd til mitt eget, var jeg i lykkerus. Så å samarbeide med Kari Traa er perfekt for meg, sier artisten.

Falt naturlig

Markedssjef i Kari Traa, Sissel Himle, forteller at Kari Traa ønsker å samarbeide med jenter som deler og sprer de samme verdiene som brandet, og som kan fronte merkevaren på en god måte. Med Julie Bergan falt samarbeidet seg naturlig.

– Vi har fulgt med på Julie og heiet på hennes artistkarriere lenge. Hun er et arbeidsjern som inspirerer, og utstråler en herlig positiv energi. Også var det ikke vanskelig å se at hun var KT-fan, basert på Insta-feeden hennes, hvor hun ved flere anledninger har delt KT-antrekk som hun selv har kjøpt. Det er avgjørende for oss at slike samarbeid er genuine, sier Sissel Himle.

Det er ikke første gang Kari Traa og Julie Bergan har samarbeidet. Under Ekstremsportveko i 2017 opptrådte Bergan i fullt KT-antrekk. - Bagasjen min forsvant på flyplassen så Kari Traa-jentene på Voss kom til unnsetning med et veldig kult antrekk jeg kunne bruke, forteller Julie.

Nå har de laget en film og gjort en shoot sammen.

(Kilde: Tekstilforum)

Powered by Labrador CMS