Gode utstillinger i butikken på Sunndalsøra. (Foto: JYSK)
Gode utstillinger i butikken på Sunndalsøra. (Foto: JYSK)

Sunndalsøra kåret til beste Jysk-butikk

JYSK Sunndalsøra er nominert som Norges bidrag til en global konkurranse for å utnevne verdens beste JYSK-butikk.

Publisert

Nominasjonen tildeles Sunndalsøra etter to tidligere utslagsrunder der alle JYSK Norges butikker har vært vurdert – og butikken er vurdert på estetikk, effektivitet og andre relevante nøkkeldata.

Betyr enormt

– En slik nominasjon betyr enormt mye for de ansatte i JYSK Sunndalsøra, det er en bekreftelse på at butikken leverer på nøkkeltall og at de ansatte har kundefokus, sier Andre Skåre, distriktssjef Nord-Vest i JYSK Norge.

Stolte norske deltakere: butikksjef Ole Anders Eidsør og distriktssjef i Nord-Vest Andre Skåre (t.h.). (Foto: JYSK)
Stolte norske deltakere: butikksjef Ole Anders Eidsør og distriktssjef i Nord-Vest Andre Skåre (t.h.). (Foto: JYSK)

Butikksjef Ole Anders Eidsør legger til: – Å etterleve de kravene som stilles i nominasjonen krever kontinuerlig vedlikehold av butikken, gode medarbeidere, god ledelse og ikke minst lojale kunder; i JYSK Sunndalsøra har vi alle disse elementene på plass.

Nok en utslagsrunde

Kåringen av Verdens beste JYSK-butikk fortsetter med ytterligere en utslagsrunde før vi står igjen med et knippe butikker der vinneren av finalen, kåret i slutten av mai, kan skilte med tittelen ‘Verdens beste JYSK-butikk 2019’.

(Pressemelding)

Merkevarer slås sammen

JYSK har tilstedeværelse i 52 land og har i mer enn 2700 butikker samlet under merkevaren JYSK og Dänisches Bettenlager – for øvrig ble det kjent forrige uke at de to nevnte selskapene slås sammen for å konsolidere virksomhetene. Tidligere har Dänisches Bettelager vært drevet som en franchisevirksomhet, men vil nå altså rapportere til JYSKs hovedkontor i Århus, Danmark.

I forbindelse med gjennomføringen av sammenslåingen har det lenge vært planlagt å identifisere den eller de beste butikkene for å kunne fungere som «rollemodeller» for resten av virksomheten, det er nettopp denne prosessen som har ledet til nominasjonen av JYSK Sunndalsøra.

Den første JYSK-butikken i Norge åpnet i 1988, og JYSK Norge teller i dag 95 butikker med nesten 1000 ansatte.

Powered by Labrador CMS