Distriktssjef Henning Kristiansen gir "butikknøkkelen" til butikksjef Alper San .

JYSK åpnet butikk nr 102

JYSK åpnet i dag på Sofiemyr etter lenge å ha lett etter riktig lokasjon. Butikken har kjedens nyeste konsept.

Publisert

JYSK har lenge hatt et ønske om å åpne en butikk på Sofiemyr og har ventet på at riktig lokasjon skulle dukke opp.

- Alt har gått som planlagt i henhold til åpningen. Butikken er satt opp med det nyeste sortimentet med masse inspirasjon, og vi er klare for å gi kundene en god handleopplevelse. Kundene gir uttrykk for at de er svært fornøyde med å få en ny butikk i nærområdet, og det er vi også, sier Fatima Elkadi, kommunikasjonssjef i JYSK Norge.

Butikken har sju ansatte. Butikksjef Alper San sier at han har lidenskap for retail, og omtaler seg selv som en stolt "kjøpmann".

Nyeste butikkonsept

Målsettingen er å tilby en inspirerende og komfortabel handleopplevelse for kundene på Sofiemyr. JYSK sitt nyeste konsept innebærer behagelig lys og gulv i trestil. Her skal kundene finne et stort utvalg senger, møbler, interiørartikler og det de trenger for et koselig hjem og en stilfull hage.

– I butikken vår legger vi stor vekt på inspirasjon og miljø. Flere møbler er utstilt, og varegruppene blir satt sammen på en ny måte. Vi ønsker å ha den samme profilen i den fysiske butikken som i nettbutikken vår, sier distriktssjef Henning Kristiansen.

Powered by Labrador CMS