Fatima Elkadi og Dag Harlem Stenersen er nye mellomledere i JYSK Norge.

Ny kommunikasjonssjef og finanssjef i JYSK

Fatima Elkadi er ansatt som ny Communications Manager og Dag Harlem Stenersen blir ny Financial Manager for JYSK Norge.

Fatima Elkadi (34) vil ha ansvar for selskapets eksterne og interne kommunikasjon i Norge. Hun har mangeårig og bred erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Norwegian og Helsedirektoratet.

Martina Pohjanen, Country Manager for JYSK Norge.

Som kommunikasjonssjef for JYSK Norge vil Elkadi jobbe med å styrke selskapets varemerke gjennom å utvikle den interne og eksterne kommunikasjonen.

– Vi er et selskap som stadig vokser, og forstår viktigheten av å kjenne våre lokale marked godt nok. Derfor blir det utrolig fint å få på plass Fatima som kan hjelpe oss med det norske markedet, sier Martina Pohjanen, Country Manager for JYSK Norge.

Elkadi har bakgrunn som fotograf og journalist, og jobbet blant annet i NRK og Dagsavisen.

– Jeg er svært takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling, og til å jobbe målrettet for å gjøre JYSK enda mer etablert i Norge. Jeg gleder meg til å kommunisere historier om JYSK’s arbeid innen bærekraft i verdikjeden, produktutvikling og ikke minst bidrag i lokalsamfunnet. Jeg tror styrken ligger i de flotte medarbeiderne som finnes hos JYSK, samt det unike mangfoldet vi ser på tvers av hele selskapet, sier Fatima Elkadi.

Ny finanssjef

Dag Harlem Stenersen (44) blir ny Financial Manager i JYSK Norge. Han kommer fra stillingen som Director Operational Performance and Data Standardization i Circle K. Han har tung erfaring fra feltet, og vært innom selskap som Norsk Tipping og Norske Skog. I tillegg har Stenersen erfaring som advokat for Deloitte og Grette Advokatfirma.

– Jeg er glad for å være en del av et selskap som har en klar målsetning om å vokse på en ansvarlig måte både lokalt og globalt. Jeg ser frem til å arbeide med effektivisering av prosesser, og fortsatt sterk kostnadsstyring i Norges ledende retailkjede til hjemmet.

Dag Harlem Stenersen er jurist fra Universitetet i Oslo, og har en MBA i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Dag, og er sikre på at hans kunnskap innenfor finans vil være en stor styrke for JYSK, sier Martina Pohjanen.

Powered by Labrador CMS