Alle ansatte i JYSK, også de som har vært permittert, får 15.000 kr i bonus for siste periode.

Rekordbonus til ansatte i JYSK Norge

Rekordomsetning gir rekordbonus for de ansatte i JYSK-butikkene. Snart mottar de i snitt kr 15.000 (ved full stilling) for siste periode, også ansatte som har vært permittert.

Publisert

Mens Covid-19 har forandret livet til alle i Norge siden starten av mars har også pandemien forårsaket endret kundeadferd.

Behovet for hjemmekontorløsninger og mer tid til hus og hage har opptatt mange nordmenn. I en pressemelding skriver JYSK at deres ansatte har jobbet på spreng for å levere salgsveksten i butikk- og netthandel gjennom april og mai.

– Konsekvensene av viruset har vært grusomme for hele verden og nedstengningen, tapet av nære og den usikre fremtiden er forferdelig og har berørt oss alle. Derimot er det nå godt å se en gryende optimisme og at restriksjonene lettes i store deler av verden. Ydmykt erkjenner vi at mange har valgt å gjøre sine anskaffelser hos oss den siste perioden, dette har gitt oss rekordomsetning, sier Country Manager i JYSK Norge, Martina Pohjanen.

Martina Pohjanen er Country Manager i JYSK Norge.

Ettersom alle JYSK-butikkansatte får bonus i tillegg til ordinær lønn resulterer rekordomsetningen i april og mai også rekordbonus.

– For JYSK-ansatte som for alle andre har den siste perioden vært krevende. Reduserte åpningstider og strenge reiserestriksjoner grunnet Covid-19 medførte dramatiske omsetningsnedganger og noen av våre ansatte måtte permitteres som et resultat av pandemien. Omsetningsveksten og stabiliseringen fra andre halvdel av April gjorde det imidlertid mulig å hente tilbake de ansatte fra permitteringene, sier Pohjanen.

Alle butikkansatte, inkludert de som har vært permitterte, vil motta bonus for bidraget til rekordomsetningen.

– Kollegaene våre har jobbet ekstremt hard for å møte salgsøkningen og den nye hverdagen under korona og jeg er derfor glad for å kunne tildele alle JYSK-butikkansatte rekordbonus for denne innsatsen, tillegger Martina Pohjanen.

JYSK har, i hele Skandinavia, valgt å avstå fra myndighetsstøtte for dekning av permitteringskostnader og har ikke benyttet noen av kontantstøtteordningene til næringslivet.

Powered by Labrador CMS