Det blir bedre plass til å innrede miljøer, her belysning. (Foto: JYSK)
Det blir bedre plass til å innrede miljøer, her belysning. (Foto: JYSK)

Fremtidens JYSK-butikk i Tromsø

JYSK Tromsø er ikke bare pusset opp, det er en helt ny butikk. I mai lanserte JYSK Norge sitt nye butikkonsept i Ålesund. Nå kommer fremtidens JYSK-butikker til Nord-Norge, og først ut er JYSK Tromsø.

Publisert

Det nye butikkonseptet skal skape en inspirerende butikkopplevelse som bygger bro mellom hva kundene opplever online, i kampanjeavisene og i de fysiske butikkene. Dette blir den tredje butikken i Norge med JYSKs nye butikkonsept.

Butikken får eget madrasstudio. (Foto: JYSK)
Butikken får eget madrasstudio. (Foto: JYSK)

Inspirerende butikkopplevelse

– Det nye butikkonseptet gir oss bedre plass til å innrede miljøer i møbelavdelingen. Dette skaper en mer inspirerende opplevelse for kundene som nå kan se og prøve møblene i mer hjemlige omgivelser, forteller Store Concept Manager Arne Andreassen.

Går mot strømmen

Med sin kraftige vekst er JYSK en av de få varehandelsaktørene som fortsetter å etablere nye butikker og kontinuerlig utvikle butikkonseptet sitt. Dette til tross for at mange andre aktører legger ned butikker og trekker seg ut av enkelte markeder.

Country Manager i JYSK Norge, Martina Pohjanen, har tidligere uttalt at den danske kjeden har som mål å ha over 100 butikker i løpet av 2020 og at ingen av butikkene skal være eldre enn 6 år.

Siden august har JYSK nye butikker i Sandnessjøen og på Brekstad og lansert et nytt XL-konsept i Bodø.

Spent butikksjef

Store Manager i JYSK Tromsø Stefan Kristoffersen tror den nye butikken vil bli tatt godt imot av kundene: – JYSK Tromsø har mange faste og lojale kunder som nå vil få oppleve JYSK i 2018-versjon. Jeg her også helt sikker på at mange nye kunder få øynene opp for vårt brede sortiment innenfor møbler, interiør, dyner, puter og madrasser.

JYSK Norge åpnet sin første butikk 22. september i 1988, og har nå 94 butikker i Norge.

(Pressemelding)

Om JYSK Tromsø

  • Butikken vil ha 19 ansatte
  • Åpner dørene torsdag 22. november, kl. 09:00
  • Lokalisering: Karlsøyveien 1
  •  
Powered by Labrador CMS