Ole Sauar
Gründer Ole Sauar i Jollyroom er tilbake som adm. dir. etter 2,5 år som styreleder.

Gründer Ole Sauar tilbake som Jollyroom-sjef

Ole Sauar tiltrer som adm. direktør for Jollyroom Group 1. oktober etter å ha vært styreleder i to år.

Ole Sauar grunnla Jollyroom i 2010 og var adm. dir. frem til 2021. Da ble han styreleder, og netthandleren oppnådde milliardomsetning, skriver Jollyroom i en pressemelding.

Sauar var også en av grunnleggerne av Nordens største e-handelsselskap, Komplett, og arbeidet der i ledende stillinger fra 1996 til 2009.

– Jeg ser frem til å tiltre som administrerende direktør igjen, og min nærmeste tid her vil bli brukt på å bli kjent med nye og tidligere kolleger. Sammen skal vi utvikle selskapet med full kraft fremover, kunngjør Sauar.

Mattias Jacobsson går samtidig av som administrerende direktør for selskapet, og forlater virksomheten etter eget ønske.

Jollyroom skriver at "styret og eierne ønsker å takke Jacobsson for hans solide innsats i virksomheten fra 2015 til 2023".

Jacobsson startet karrieren sin innen innkjøp og ble forfremmet i årene som fulgte. De siste 2,5 årene har han hatt rollen som toppsjef. 

Ole Sauar går samtidig av som styreleder i selskapet, og ny styreleder blir Cato Broberg fra Egmont som har vært en del av styret for Jollyroom Group AB siden 2013.

Powered by Labrador CMS