Line Gustavsen går av etter tolv år som senterleder på Jessheim.

Går av som senterleder på Jessheim etter tolv år

– Jeg gir meg som senterleder etter tolv år på Jessheim Storsenter, bekrefter Line Gustavsen overfor Retailmagasinet. Hun vet ikke hvor neste stopp blir, bortsett fra at tiden for et skifte var moden.

Av Odd Henrik Vanebo

Til Jessheimimpuls opplyser hun at avgjørelsen ble tatt for noen måneder siden, og at det ikke er noen dramatikk dette:

– Det er egentlig så enkelt som at summen av tolv år i denne bransjen gjør at jeg har lyst på andre utfordringer.

Gustavsen hadde kreativ bakgrunn og havnet i en lederrolle da Christin Brandt begynte i ny jobb i 2018. Før det var hun markedssjef på senteret.

Innen hun ble fanget opp av Jessheim Storsenter, var hun fulltids engasjert som gründer av Perlesmia i stabburet i Storgata.

At hun nå har bestemt seg for å troppe av som senterleder, skyldes at hun hadde lyst til prøve seg i en annen type jobb og kanskje lære seg noe helt nytt, sier hun til Jessheimimpuls.

Hun har ikke hatt noe imot å være veldig synlig i bybildet i 12 år som markedssjef og senterleder; det er angivelig en del av jobben. Dessuten er kjøpesenter rett og slett en livsstil, fremholder hun.

Den avtroppende senterlederen sier hun har hatt stor glede av å jobbe med dyktige folk i alle 150 butikkene på senteret. Men nå var altså tiden inne for å velge en ny retning uten å vite eksakt hva hvor det vil føre.

16. oktober er siste dag for Line Gustavsen som senterleder på Jessheim Storsenter.

Powered by Labrador CMS