Jerniabutikken i Bispevika i Bjørvika.
Jerniabutikken i Bispevika i Bjørvika.

Jernia har valgt RELEX

For en integrert og automatisert forsyningskjedeplanlegging har faghandelskjeden Jernia valgt RELEX Solutions som samarbeidspartner.

RELEX-løsningen skal optimere og automatisere planleggingsprosessene og integrere forsyningskjeden. Løsningen vil støtte Jernias 130 butikker i Norge, deres distribusjonssenter (DC) og e-handelskanal og gi en ende-til-ende-planlegging for etterspørselsprognoser og vareforsyning. Ved hjelp av én enkelt plattform vil Jernia forbedre tilgjengelighet, lagerverdier, og allokeringer.

Fremtidssikker plattform

Jernia tilbyr et bredt utvalg innen jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Med sin satsing på bærekraft går Jernia i tillegg foran i arbeidet med å skape en mer bærekraftig handel. Før selskapet valgte RELEX hadde Jernia som mange andre retailere flere separate planleggingsprosesser som krevde mye manuelt arbeid. Jernia søkte etter en fremtidssikker plattform som kunne integrere deres forsyningskjede-planlegging for å redusere utsolgtsituasjoner og svinn, samtidig som tilgjengeligheten økes gjennom automatiske, datadrevne og miljøvennlige prosesser.

Bærekraftig

Ved å implementere RELEX Living Retail Platform vil Jernia maksimere tilgjengeligheten i sin omnikanal gjennom presise etterspørselsprognoser. RELEX’ AI-drevne løsning for å lage gode DC-prognoser basert på optimerte fremtidige leveranser til butikk vil redusere tiden Jernia i dag bruker på manuelle oppgaver. Ved hjelp av RELEX vil kjeden også optimere allokeringer på tvers av butikker og e-handelskanal og forbedre sin kampanjeplanlegging.

– Med RELEX kan vi integrere hele forsyningskjeden og sikre en forbedret tilgjengelighet og lagerverdi gjennom en automatisert, sømløs og effektiv omnikanal-drift, sier Jim Aagren, Logistikkdirektør i Jernia. – Partnerskapet med RELEX støtter i tillegg vår forpliktelse til en ansvarlig og bærekraftig vekst.

– Vi er svært glade for å inngå samarbeid med Jernia og støtte deres ambisjoner ved å kunne dra fordeler av en integrert ende-til-ende-planleggingsprosess for etterspørselsprognoser og varepåfylling,» sier Stefano Scandelli, Senior Vice President Sales EMEA & APAC i RELEX Soluions. – Jernia er et spennende omnikanal-selskap, og deres dedikasjon til å kontinuerlig forbedre sine prosesser er virkelig inspirerende.

Powered by Labrador CMS