Foto: jem & fix
Foto: jem & fix

jem & fix åpner butikk nr. 5

Neste uke åpner jem & fix sin femte butikk i Norge, på Slitu i Østfold.

Publisert

De første fire åpnet i fjor vår: Eidsvoll, Elverum, Fredrikstad og Larvik.

Sortimentet er bredt, fra hagemøbler til terrassen eller en ny gressklipper til grønt gress som er på vei opp – altså mye mer enn bare trevirke og praktisk verktøy å velge mellom i det nye lavpris byggemarkedet, skriver selskapet i en pressemelding:

Butikksjef Vesa Leskinen har prøvd det før og er nå klar igjen til å åpne en helt ny jem & fix butikk i Slitu fredag 10. mai. 
Butikksjef Vesa Leskinen har prøvd det før og er nå klar igjen til å åpne en helt ny jem & fix butikk i Slitu fredag 10. mai. 

Utegården inneholder bl.a. trevirke, gjerder og jord. Når man kommer inn, finner man alt fra grill og maling til VVS-artikler. Butikksjef i Slitu, Vesa Leskinen, sier:

– Vi er stolte av å åpne et nytt jem & fix, som er kåret til Danmarks billigste seks år på rad.

Daglig leder Kennet Foersom Iversen forklarer hvordan ”hyggelig selvbetjening” er med på å holde prisene lave.&nbsp;<br />&nbsp;
Daglig leder Kennet Foersom Iversen forklarer hvordan ”hyggelig selvbetjening” er med på å holde prisene lave. 
 

‘Hyggelig selvbetjening’

Daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen forklarer nærmere hvordan lavprisideen fungerer i praksis:

– Gjennom det vi kaller hyggelig selvbetjening, holder vi prisene lave! Vi gjør det lett for kundene å finne varene og betjene seg selv, samtidig som vi kutter alle unødvendige kostnader. For vårt mål er å være billigst. Rett og slett.

Åpningen på Slitu er ikke kjedens eneste grunn til feiring. jem & fix nærmer seg nemlig sin ett-års bursdag i Norge.

(Pressemelding)

Om jem & fix 

jem & fix er en dansk lavpris byggevarekjede, med visjon om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid og har fem butikker i Norge, medovedkontor på Lysaker. Kjeden har 119 butikker i Danmark og 49 i Sverige og er arbeidsgiver for totlt 2 000 medarbeidere. 
Kjedens største varegruppe er byggevarer. Andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil- og sykkeltilbehør.

Powered by Labrador CMS