Inngår samarbeid. Fra venstre: Anton Hagberg (Komplett) og Eilert G. Hanoa (Visma). (Foto: Komplett)
Inngår samarbeid. Fra venstre: Anton Hagberg (Komplett) og Eilert G. Hanoa (Visma). (Foto: Komplett)

Lanserer Nordens ledende markedsplass

I år lanserer Komplett sin største satsning i historien – en markedsplass hvor eksterne nettbutikker kan selge sine produkter side om side med Kompletts egne kategorier. Nylig undertegnet netthandelsaktøren samarbeidsavtale med Mystore.no og Trollweb.no – to selskaper i Visma-Gruppen, for å sikre sømløs integrasjon for felles partnere.

Publisert

– Avtalene vi nå har fått på plass er svært viktige når vi om kort tid lanserer Nordens ledende markedsplass, sier Anton Hagberg, direktør for Marketplace i Komplett. Avtalene sikrer at netthandelskundene sømløst kan integrere sine produkter på Kompletts plattform i hele Norden. Plattformleverandørene Mystore.no og Trollweb.no er begge ledende på netthandelsløsninger, og har et betydelig antall nettbutikker som kunder i dag.

Utvikler felles integrasjon

Tidligere i år, kjøpte Visma Mystore.no og Trollweb.no for å styrke satsingen på netthandelsløsninger for små og mellomstore bedrifter. Visma er viktig partner for mange netthandlere i Norden, og gjennom å vil partnere som bruker plattformene som Mystore.no og Trollweb.no tilbyr, enkelt kunne koble seg til markedsplassen.

– Vi har stor tro på at Komplett vil få en viktig rolle som markedsplass i fremtiden sier Yngve Larsen, daglig leder i Mystore.no. Samarbeidet gir våre kunder en ny og veldig spennende salgskanal, sier direktør i Visma Software Unit, Eilert G. Hanoa.

Ny markedsplass

– Vi gjør det lekende lett for våre kunder å nå ut til et enormt publikum via Komplett sin nye markedsplass sier Yngve Bollie, daglig leder i Trollweb.no. Når en av Norges mest tradisjonsrike netthandlere gjør om butikken sin til en markedsplass for andre regner vi med at mange av våre kunder ønsker å benytte seg av denne muligheten.

(Pressemelding)

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 18 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2016 en samlet omsetning på 7,8 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 800 ansatte. Les mer på Komplettgroup.com

Powered by Labrador CMS