IKEA åpner planleggingsstudio midt i Oslo sentrum.

IKEA åpner planleggingsstudio midt i Oslo sentrum

Nå kan man bestille IKEA-kjøkken midt i Oslo sentrum. I det nye konseptet planleggingsstudio kan kunder få hjelp til å planlegge kjøkken eller garderobe, og få ideer for andre rom av en interiørdesigner.

Publisert

– Åpning av planleggingsstudioet er en del av endringen IKEA går gjennom, og jeg er veldig stolt over at vi nå blir enda mer tilgjengelige for våre kunder. Ikke alle Oslo-folk har bil og vi vet det kan være tidkrevende å komme til og fra et av våre varehus. Samtidig vet vi at kundene våre ønsker å se og ta på konkrete løsninger og produkter og få gode råd av våre hjeminnredningseksperter. Dette tilbyr vi nå midt i Oslo på vårt nye planleggingsstudio, sier Clare Rodgers, adm. dir. i IKEA Norge.

Det er ikke mulig å kjøpe og ta med seg varer direkte fra studioet.

Oslo er en av 30 utvalgte byer i IKEA systemet som skal starte opp med dette konseptet, og det finnes allerede slike studioer i London, Paris, København, New York m. fl.

– Her i Oslo ønsker vi å legge til rette for en sømløs handleopplevelse også når du trenger å kjøpe mer komplekse løsninger som kjøkken og garderobe. Du kan bestille time på forhånd eller bare ta turen innom. Vi viser løsninger for kjøkken, garderober og bad, samt våre smarthjem-løsninger innen lys, rullegardiner og høyttalere. Ved å bestille tid med våre interiørdesignere, kan kundene få hjelp til å skape sitt drømmehjem, forteller Even Kvalheim som er leder for studioet.

På planleggingsstudioet kan kunden bestille kjøkken eller garderober og få det levert hjem.

Powered by Labrador CMS