Fra automaten kunne man kjøpe noen av Ikeas mest populære husholdningsartikler. Produktene hadde samme pris som på Ikea-varehuset. (Foto: Ikea)

Hva med ei hvitløkpresse i farta?

I noen uker nå har det stått en Ikea-automat på Hötorget T-banestasjon i Stockholm.

Publisert

Fra automaten kunne man kjøpe hvitløkpresser, eggedelere, poseklyper og andre husholdningsartikler. Man betalte med kort, og mottok produktet umiddelbart.

Automaten var en del av kampanjen for Ikea sin midlertidige kjøkkenbutikk midt i Stockholm, som åpnet 1. september og skal være åpen i et halvt år.

– Vi ønsker med glimt i øyet å vise at Ikea er tilgjengelig når det passer deg, og ikke bare i våre varehus, sier Miki Tabakovic, visesalgssjef for Ikea i Sverige, til market.se.

Kampanjen ble avsluttet forrige uke, men Tabakovic kan fortelle at automaten fort ble en snakkis, og at mange tok bilder av den og delte i sosiale medier.

Les mer på market.se

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS