CONSCIOUS EXCLUSIVE 2019: Irina Shayk, Alek Wek, Camilla Morrone, Ann-Sofie Johansson, Emmanuelle Chriqui, Dakota Fanning, Amber Valletta, Halima Aden kledt i H&M Conscious Exclusive. (Copyright: BFA)
CONSCIOUS EXCLUSIVE 2019: Irina Shayk, Alek Wek, Camilla Morrone, Ann-Sofie Johansson, Emmanuelle Chriqui, Dakota Fanning, Amber Valletta, Halima Aden kledt i H&M Conscious Exclusive. (Copyright: BFA)

H&M lanserte ny kolleksjon med kjendiser i LA

H&M Conscious Exclusive SS19 mikser inspirasjon fra naturen med nye innovative materialer fra appelsinskall, ananasblader og alger i den nye kolleksjonen som ble lansert i LA i går.

Publisert

Onsdag feiret H&M sin nye Conscious Exclusive-kolleksjon med lanseringsfest i Los Angeles. Kjendiser, influensere og venner av huset, som Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden og Amber Valletta, deltok på eventet. Vårens H&M Conscious Exclusive-kolleksjon er inspirert av naturens helbredende kraft. Samtidig handler den om innovasjon av bærekraftige materialer og prosesser for en mer bærekraftig motefremtid. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com 11. april.

Nye, bærekraftige materialer

Med Conscious Exclusive-kolleksjonen introduserer H&M nye, bærekraftige materialer. Nytt for sesongen er Piñatex®, et naturlig alternativ til lær laget av cellulosefiber utvunnet fra ananasblader, BLOOM™ Foam, et plantebasert fleksibelt skum av algebiomasse, og Orange Fiber®, bærekraftige og silkeaktige tekstiler laget av bi-produkter fra sitrusjuice.

– Med denne kolleksjonen har vi utforsket naturens skjønnhet. Dette ser man i printene og de flytende silhuettene, den slående fargepaletten og fokuset på detaljene. Vi er glade for å introdusere nye og plantebaserte, bærekraftige tekstiler som skaper vakre og moteriktige statement-plagg av høy kvalitet, samtidig som de er anvendelige, sier Ann-Sofie Johansson, Creative Director i H&M.

Balanserer glamour og innovasjon

Conscious Exclusive-kolleksjonen balanserer glamour og innovasjon, og kan brukes til spesielle anledninger, så vel som i hverdagen. Kolleksjonen er inspirert av naturlig skjønnhet og av den viktige rollen naturen har for velvære. Design-teamet har tolket mineraler, trær og planter om til jacquard-stoffer og flytende tekstiler med print. Fargepaletten består av lavendel, sand, aquablå, petroleumsblå og korallrosa, sammen med svart, gull og sølv.

Blant nøkkelplaggene finner man en statement-jakke i en miks av skinnende Piñatex® i sølv og fargerik jacquard, samt en romantisk off-shoulder topp i Orange Fiber®. Et annet blikkfang er tunikakjolen med print av et ørkenlandskap, og blant alle de flytende silhuettene finnes også en ny 'must have'; nemlig pool-slides laget i BLOOM™ Foam, som understreker den avslappede følelsen i et hvert antrekk.

(Pressemelding)

Om Conscious Exclusive

Conscious Exclusive er en fast kolleksjon med utsøkte premiumplagg som viser stadig flere muligheter innen bærekraftig mote, med fokus på utvikling og innovasjon.  Denne sesongen introduserer H&M for første gang Piñatex®, BLOOM™ Foam og Orange Fiber®. I tillegg finner man resirkulert polyester, økologisk bomull, økologisk lin, økologisk silke, TENCEL™lyocell, resirkulert plast, resirkulert glass og resirkulert sølv i kolleksjonen.

Powered by Labrador CMS