Det nye lageret på Slependen muliggjør hjemleveranser samme dag. (Foto: Clas Ohlson)

Nytt lager for raskere hjemleveranser

For å kunne tilby hjemlevering samme dag til flere har Clas Ohlson åpnet et desentralisert lager i kjedens største butikk på Slependen ved Oslo.

Publisert

I tillegg til raske hjemleveranser, vil lageret betjene nærliggende Clas Ohlsons butikker i høysesong.

– Clas Ohlson har en unik posisjon med både nettbutikk og 90 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør. Med vårt nye lager på Slependen kan vi nå gi enda flere kunder raskere og mer fleksible leveranser på sentrale østlandsområdet. Dette vil gjøre det enklere for flere å handle hos oss, sier Stine Trygg-Hauger, adm.dir. i Clas Ohlson, i en pressemelding.

Kundene forventer en sømløs handleopplevelse, hvor de selv velger hvor og hvordan de vil handle, og hvordan varene skal leveres. Siden juni i 2018 har Clas Ohlson samarbeidet med Porterbuddy som leverer kundens bestillinger hjem på døra med budbil. Kunden har god kontroll på leveransen, og kan spore hvor «i løypa» bestillingen befinner seg.

– Vi jobber kontinuerlig med å øke valgfrihet og tilgjengelighet for kundene våre. Vi tilbyr «Klikk & Hent» i alle våre 90 butikker på 2 timer. Hos Kolonial.no kan kundene bestille varer fra «Clas Ohlson- butikken» og få de levert i samme handlepose som dagligvarene, og nå gir vi flere nordmenn mulighet til å handle et bredt utvalg av produkter som leveres hjem samme eller neste dag, sier Trygg- Hauger.

Powered by Labrador CMS