Joachim
Schwartzbach, leder for Wolt Market i Norge
Joachim Schwartzbach, leder for Wolt Market i Norge

Kan levere sexleketøy på døren (nesten) døgnet rundt

Nå tilbyr Wolt Market, Wolts virtuelle dagligvarebutikk, et utvalg av sexleketøy og intimprodukter fra Kondomeriet. Tjenesten vil være tilgjengelig for kunder nærmest døgnet rundt.

Tjenesten skal dermed være en praktisk og diskret måte å handle intime produkter på.

Wolt Market vil tilby et variert utvalg av Kondomeriets produkter, inkludert sexleketøy, glidemidler, kondomer og andre intime produkter. Kundene kan enkelt bestille disse produktene via Wolt-appen og få dem levert på døren innen kort tid.

– Dette initiativet kommer som et svar på den økende etterspørselen etter lett tilgjengelige og diskré løsninger for kjøp av sexleketøy og andre intimprodukter. Ved å inkludere disse produktene i Wolt Markets sortiment, sikrer vi at kundene kan få tilgang til erotiske produkter av høy kvalitet med rask levering direkte til døren når behovet skulle melde seg, sier Joachim Schwartzbach, leder for Wolt Market i Norge.

Kondomeriet har i over 30 år solgt sexleketøy og intimprodukter i Norge.

– Vi er glade for å kunne tilby våre kunder en ny og praktisk måte å handle erotiske produkter på. Ved å utvide produktsortimentet sammen med Kondomeriet gir det oss muligheten til å møte våre kunders behov på en innovativ måte, og vi er sikre på at dette vil bli godt mottatt. Allerede første helgen gikk vi tom for flere av produktene, så det er tydelig at det er stor etterspørsel etter både vibratorer og håndjern til alle døgnets tider, sier Schwartzbach.

Kondomeriet selger allerede denne typen produkter på Wolt-plattformen, men da kun i butikkenes åpningstid. Wolt Market har åpent helt til klokken to på natten fredag og lørdag, og til midnatt søndager og ellers langt ut på kvelden.

– Wolt Market startet med dagligvarer, men vi ser at det er stor etterspørsel etter flere produktkategorier, og har lagt til mat og utstyr til kjæledyr og baby, samt blomster og hageutstyr og apotektsvarer. Alt kan kjøpes i samme bestilling og leveres sammen på døren. Alt fra havregryn til håndjern kan du få i samme pose, sier Schwartbach med et smil.

Wolt Market, som er åpent syv dager i uken, samt på alle helligdager, har opplevd gode dager i mai med god salgsvekst, særlig på de røde dagene. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS