Driftsleder Tommy Simonsen på Herbarium overrakte blomster fra senterets eier og forvalter til representanter for leietaker Posten.

Herbarium ble redningen da postkontoret i Stavanger skulle legges ned

Det var kaker og kaffe, blomsteroverrekkelse og ventende kunder da et nytt fullservice postkontor åpnet på Herbarium i Stavanger tirsdag kl 10, til avløsning for Hovedpostkontoret som legges ned i høst.

Publisert

På Facebook ble meldte Herbarium i dag: «Nå har Posten åpnet flunkende nytt postkontor på Herbarium! Vår driftsleder Tommy Simonsen var på plass og leverte flotte blomster, fra vår huseier SVG Property."

Senterleder Sigve Mydland fortalte i begynnelsen av måneden at avgjørelsen om nedlegging av Hovedpostkontoret i Stavanger gjorde mange skuffet.

– Det åpnes egentlig ingen nye postkontor lenger, og vi er derfor kjempefornøyde med å få dette til her hos oss, sier Mydland.

Rogalands siste postkontor ble for lenge siden besluttet nedlagt, og lokalet rett over gaten for Herbarium, skal nå leies ut til en ny dagligvarebutikk.

– Posten så et stort behov for likevel å være til stede i vårt nærområde, ikke minst for hundrevis av postbokskunder, sier Mydland.

Etter samtaler over en periode besluttet Posten å åpne på Herbarium.

– Vi har lange åpningstider, god tilgjengelighet, og våre besøkende kan både hente og levere pakker, samt benytte seg av alle tjenestene Posten tradisjonelt tilbyr. Dette skaper også god stabil trafikk for våre øvrige leietakere, sier Mydland.

Vellykket åpning

Og nå ser det ut til at senterlederen har sine ord i behold. Driftsleder Tommy Simonsen opplyser til Retailmagasinet at det ble en vellykket åpning kl 10. Selv forestod han overrekkelsen av blomster fra senterets eier og forvalter til representanter for Posten:

– De fire første kundene med pakker stod og ventet da postkontoret offisielt åpnet. Selvfølgelig var det kake og kaffe til de fremmøtte – og god stemning.

Powered by Labrador CMS