“Treningsfrue” fikk en stri tørn med å holde følge med budet. (Foto: helthjem)
“Treningsfrue” fikk en stri tørn med å holde følge med budet. (Foto: helthjem)

‘En skikkelig treningsøkt’

“Treningsfrue“ ble med budet fra helthjem på jobb, og var etterpå helt klar: “Jeg har fått meg en skikkelig treningsøkt.”

Publisert

Bokaktuelle Camilla “Treningsfrue” Aastorp Andersen ble med et av budene fra helthjem på jobb, og fikk selv føle på kroppen hvor krevende budjobben er når hundrevis av pakker skal leveres i løpet av en natt. Det ble noen aktive timer, hvor hennes egne bøker, aviser og pakker ble levert ut i en rasende fart.

Holdt følge med budet

Camilla “Treningsfrue” Aastorp Andersen er aktuell med boka “Helårskroppen”, som handler om den viktige hverdagsaktiviteten. Boka gir tips og inspirasjon til hvordan man kan tilpasse treningen til egen livsstil. Når vi møter henne, har hun blitt med helthjem på pakkeutlevering, hvor hun skal holde følge med budet gjennom en hel kveld. Blant pakkene som skal leveres, er hennes egen bok. Når man kjøper boka på Bookis.com leveres den nemlig av helthjem allerede før kl 07.00 neste dag, heter det i en pressemelding.

Både nytt og brukt

Bookis.com er en bokhandel på nett hvor man både kan kjøpe nye bøker, og selge bøker man er ferdig med. Camilla leverte mange Bookis-pakker på sin kveld som bud, og bemerket effektiviteten og miljøvennligheten i å sende ting man har solgt rett fra dørmatta.

– Jeg synes det er utrolig innovativt at man bruker avisbudene til å både levere og hente pakker utrolig raskt. Dette gjør terskelen for gjenbruk mye lavere, for med Bookis.com og helthjems tjeneste megtildeg.no, kan man også enkelt sende ting man har solgt rett fra dørmatta eller postkassen sin. Og det er bra for miljøet, sier Camilla.

All respekt for budene

Andersen, som kan fortelle at hun selv jobbet som bud i tenårene: – Jeg fikk min første jobb som bud allerede da jeg var 14 år, men har uten tvil glemt hvor hardt arbeid dette egentlig er. All respekt til avisbudene rundt i Norge!

I en pressemelding informeres det om en tilgift: ”Sammen med budet fra helthjem fikk Camilla blant annet muligheten til å levere sin egen bok. Bokkjøpere som handler på Bookis.com, får nemlig “Helårskroppen” levert med helthjem allerede dagen etter bestilling.”

Det var mange pakker som skulle leveres, og forfatteren fikk i løpet av kvelden oppleve at hverdagsaktivitet også kan være en del av arbeidshverdagen. Som bud, er man hele tiden i bevegelse - enten man går fra postkasse til postkasse eller løper opp trapper i en boligblokk.

Leverte 100 pakker

– I kveld har jeg levert 100 pakker rundt om i Oslo, så jeg har fått meg en skikkelig treningsøkt! Igjen må jeg bare poengtere hvor fysisk krevende jobben som avisbud faktisk er. Det å være bud er undervurdert, og jeg tror det er veldig fort gjort å glemme jobben bak alle pakker og brev som dukker opp utenfor døra. Sett litt ekstra pris på dem som gjør jobben!

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS