André Braathen fortsetter å jobbe med merkevare, nå i Virke.

Bytter ut Helthjem med Virke

André Braathen er ansatt som ny leder for marked og merkevare i Virke. Han begynte i jobben 2. mai.

Braathen kommer fra jobben som markedsdirektør i Helthjem. Han er utdannet ved BI og har solid erfaring innen markedsføring og ledelse. I Helthjem var Braathen med på hele reisen fra nyoppstartet gründervirksomhet til å konkurrere med Posten og Bring.

– Jeg gleder meg til å bidra til at Virke får en enda sterkere merkevare og blir mer synlig i markedet, og styrke Virke som hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen. Det er et utrolig spennende og profesjonelt miljø i Virke, med mange dyktige folk som jeg gleder meg til å bli kjent med, sier han.

Selv om han er ny i jobben, er ikke Braathen helt ny i Virke-sammenheng. Han har bakgrunn fra First Hotels og TUI Norge, og har sittet i reiselivsstyret til Virke utland. Braathen har også hatt kontakt med Virke gjennom jobben i Helthjem.

Irlinn Tystad, direktør for medlemsengasjement i Virke, er glad for å ha fått Braathen på laget:

– Med André får vi en erfaren leder innenfor marked og merkevare, som også er vant til å jobbe kommersielt. I tillegg har han god kjennskap til mange av Virkes medlemmer og bransjer fra før. Vi har satt oss ambisiøse mål for årene som kommer, og med André på plass er vi godt rustet for den jobben som ligger foran oss, sier Tystad.

Powered by Labrador CMS