TIL KOMPLETT: Lars-Ove Hammer og haugenbok.no inngår samarbeid med Komplett. Foto: haugenbok.no
TIL KOMPLETT: Lars-Ove Hammer og haugenbok.no inngår samarbeid med Komplett. Foto: haugenbok.no

Komplett + haugenbok.no = sant

Komplett har inngått partneravtale med Norges ledende nettbokhandel, haugenbok.no.

Publisert

Før sommerferien kan leselystne nordmenn handle bøker på Komplett. Nylig undertegnet netthandelsaktøren partneravtale med Norges ledende nettbokhandel, haugenbok.no.

UTVIDER: Anton Hagberg og Komplett utvider Komplett Markedsplass. Foto: Komplett
UTVIDER: Anton Hagberg og Komplett utvider Komplett Markedsplass. Foto: Komplett

– Dette er en stor og strategisk viktig avtale for oss. Mange nordmenn handler bøker på nett, og haugenbok.no passer som hånd i hanske med oss. De var først ute som ren nettbokhandel i Norge, og holder et høyt tempo på leveransene sine. Deres gode omdømme og ikke minst at de har mange fornøyde kunder, gjorde valget enkelt for oss. Vi er svært glade for at de nå blir partner på Markedsplassen vår, sier Anton Hagberg, direktør for Komplett Markedsplass.

Haugen Bok ble i 1929 startet av Jostein Haugen. Sønnen Harald Haugen tok etterhvert over og satset på 80-tallet stort på postordresalg av bokverk. Som den aller første i Norge, startet haugenbok.no i 1996 med salg av bøker på nett. Samme år så Komplett dagens lys. haugenbok.no har siden starten vært Norges ledende nettbokhandel, og har de siste fem årene hatt de mest fornøyde bokkundene, ifølge Norsk Kundebarometer.

– haugenbok.no er svært tilfreds med at vi nå har inngått denne avtalen med Komplett. Samarbeidet med Norges største aktør på netthandel styrker vår posisjon som Norges ledende nettbokhandel. Samtidig vil kundene til Komplett få et stort utvalg av bøker tilgjengelig. haugenbok.no og Komplett har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i haugenbok.no.

– Vi starter om kort tid arbeidet med å integrere produkter fra haugenbok.no på Komplett sin plattform. Vi forventer at den nye kategorien er klar i god tid før sommerferien, avslutter Anton Hagberg.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS