Vil utvikle morgendagens selvutsjekkingsløsninger

StrongPoint og HARTING Systems går sammen om å utvikle fremtidens selvutsjekkingsløsninger for dagligvarehandelen i Tyskland.

Publisert

Det fremgår det av en pressemelding fra Strongpoint: Intensjonsavtalen de har inngått, åpner nye muligheter for begge selskaper i et stadig voksende marked i Tyskland. Samarbeidet mellom StrongPoint og HARTING Systems har som formål å levere innovative og intuitive selvutsjekkingsløsninger, som skal overgå begrensningene i dagens tilbud.

Stolt av egne ressurser

Konsernsjef Jacob Tveraabak (Foto: StrongPoint)

– Jeg er takknemlig for at vi får muligheten til å jobbe med en kvalitetsaktør som HARTING Systems, og er i tillegg svært stolt av egne ressurser som fortsetter å utmerke seg innen fagfeltet. Ved å utnytte den beste kompetansen hos begge parter, legger vi nå grunnlaget for videre suksess, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint ASA.

HARTING Systems optimistisk

– Vårt team i HARTING Systems er svært optimistisk. Kompetansen fra begge selskaper vil generere flere løsninger i et stadig voksende marked innen selvutsjekking i Tyskland, sier Peter Weichert, adm.dir. i HARTING Systems.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS