Illustrasjon: Meinich Arkitekter

Fra senter til handelspark på Slemmestad

Slemmestad Senter fornyes og blir til Slemmestad Handelspark. Handelslekkasjen fra Røyken kommune skal begrenses.

Publisert

Wahl Eiendom vil i samarbeid med Consto Øst AS utvide og fornye dagens Slemmestad Senter. Eiendomsselskapet opplyser at utleiearbeidet pågår, og så langt er det inngått leieavtaler med Rema 1000, Europris, Asker Treningssenter og Bogerud Tekstil. Det pågår forhandlinger med andre interessenter, og planene er at enda flere leietakere skal på plass fremover.

– Det er muligheter for plasskrevende handel- og detaljhandelsaktører der det måtte passe inn i konseptet, sier Pål Erik Christophersen, adm. dir. i Wahl Eiendom.

Nabolagsanalysen – basert på sist kjente tall – viser en omsetning i Røyken kommune på ca 820 millioner kroner. Sammenlignet med gjennomsnittlig omsetning pr innbygger i Buskerud fylke og landet for øvrig er det beregnet en handelslekkasje fra Røyken kommune på ca 650 millioner.

– Vi har jobbet tett med Consto for å komme frem til gode løsninger for prosjektet. Vi gleder oss nå stort til å komme i gang med utvidelsen. Med handelslekkasjen fra kommunen og den stadig økende omsetningen vi registrerer at leietakerne har, viser det et stort behov og potensiale for nye virksomheter, sier Christophersen.

Powered by Labrador CMS