Porsgrunds Porselænsfabrik åpner outlet

Porsgrunds Porselænsfabrik åpner outlet på Devoldfabrikken på Sunnmøre.

Publisert

Utsalget vil tilby en rekke kjente merkevarer som Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk, Norgesglasset og mange flere. Her skal det tilbys et rikt utvalg innen interiør, kjøkken, glass, porselen, samt smakfulle produkter fra norske gårdsmatprodusenter.

Devoldfabrikken tilbyr 30-70% på kjente merkevarer og har pr i dag disse Outletbutikkene: Norrøna, Le Creuset, Bergans, Devold, Moods of Norway, SKOMAX, Helly Hansen, Høyer og Swims. I tillegg en blomster-og interiørbutikk (Binderiet), en barnebutikk (Prinsessa og Frosken), Vinmonopolet og en kafé.

Porsgrunds Porselænsfabrik har i dag et fabrikkutsalg i Porsgrunn.

– Vår nye outlet på Devoldfabrikken blir et spennende tilskudd for oss, sier Stine Gjørtz, daglig leder for Porsgrunds Porselænsfabrik AS.

3 Norske Design Group AS er et privateid selskap som består blant annet av Hadeland Glassverk AS, Porsgrunds Porselænsfabrik AS, Norgesglasset og Christiania GlasMagasin AS.

– Vi forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov, sier Gjørtz.

Stine Gjørtz

Lang historie

Hadeland Glassverk AS ble grunnlagt i 1762. Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket er en av Norges eldste industribedrifter med kontinuerlig drift. Besøkssenteret på Glassverket ble i 2008 kåret til Norges største turistattraksjon.

Porsgrunds Porselænsfabrik ble stiftet i 1885. Porsgrunds Porselænsfabrik ligger flott til ved Porsgrunnselva i Porsgrunn. Idag har vi et designteam på 7 personer, og vi har lang erfaring med innovativ produktdesign. Porsgrunds Porselænsfabrik har mottatt utmerkelsen Merket for god design hele 9 ganger, og har alltid vært en bedrift som har satset på ny norsk design og har gjennom årene satt sterkt preg på norsk designhistorie gjennom ansatte som Nora Guldbrandsen og Tias Eckhoff, blant andre.

Norgesglasset ble relansert i 2014.

Norgesglasset

Det som senere skulle bli til Norgesglassene ble for første gang produsert ved Hadeland glassverk i 1902. Glassene, med sin karakteristiske Norge-logo, revolusjonerte mulighetene for konservering og lagring av matvarer da de ble lansert på markedet for over 110 år siden. Stadig dukker det opp nye bruksområder i interiøret og til oppbevaring. Sommeren 2014 ble Norgesglasset relansert i sin tradisjonelle form og med nye produkter.

Powered by Labrador CMS