Foto: Henrik Aasbø

Gulskogen måtte stenge 13 butikker

Lørdag måtte Gulskogen kjøpesenter stenge 13 butikker på grunn av store setningsskader i bakken som har skapt et ekstraordinært sikkerhetsproblem.

Publisert

I en melding på egen hjemmeside skriver senterleder Elisabeth Lohk: På grunn av teknisk vedlikehold har senterledelsen besluttet å midlertidig stenge deler av første etasje på Gulskogen.

Blir stengt over et år

Oppgraderingen innebærer at følgende butikker blir midlertidig stengt fra og med lørdag:

Elkjøp, Mester Grønn, XXL (1.etg) Kafe Kvisten, Meny, Loco, Gulating, ShoeDay, Vero Moda, Jack & Jones, Life, Telia, Vita, Norrøna og Bertel O. Steen pop-up.
Utbedringene planlegges gjennomført i løpet av 2019, og butikkene vil åpne igjen i slutten av 2019 eller begynnelsen av 2020.
– Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder og leietakere. Resten av senterets 100 butikker vil fortsatt holdes åpent og er trygt å besøke. Også vårt parkeringshus er trygt å parkere i. Dette er kontrollert og sjekket ut.

Rammer julehandelen

Senterleder Elisabeth Lohk ønsker kunder velkommen til Gulskogen selv om 13 butikker må holde stengt en god stund. (Bildet er tatt i en annen sammenheng.) Foto: Henrik Aasbø

Dette rammer den aller viktigste sesongen først og fremst for butikkene som måtte stenge. Senterleder Elisabeth Lohk skriver avslutningsvis i meldingen:

– Vi håper våre kunder fortsatt tar turen til Gulskogen hvor 100 butikker står klare for å ta de imot for en hyggelig julehandel.

Powered by Labrador CMS