Tom Anders Solberg , ny konsernsjef i Gulating.
Tom Anders Solberg , ny konsernsjef i Gulating.

Ny konsernsjef i Gulating Gruppen: - Skal ta utfordreren et steg videre

Tom Anders Solberg har tatt over stillingen som konsernsjef i Gulating Gruppen AS.

Solberg startet i stillingen 10. februar og tar dermed over sjefsstolen etter Rolf Ivar Skår, som har vært konsernsjef siden selskapets oppstart i 2014.

Skår går fra samme dato over i stilling som daglig leder for Gulating Gruppens eget grossistledd, Guleng AS, og vil dermed bidra til å ytterligere styrke et selskap som mer enn fordoblet sin omsetning i 2021.

– Endringene i selskapets ledelse er et resultat av et ønske om å løfte blikket og se framover i det som forhåpentligvis er sluttfasen av COVID-19, og på best mulig måte ruste Gulating og datterselskapene for fortsatt solid tilstedeværelse og vekst i det norske dagligvare- og pubmarkedet, sier Solberg, som har jobbet i Gulating siden 2016, de siste årene som driftsdirektør i Gulating Gruppen AS.

Sikter på fortsatt vekst

Kjeden har de siste par årene opplevd både opp- og nedturene en pandemi kan føre med seg:

– For pubene har det selvsagt vært utfordrende, med mange og langvarige nedstengninger. Samtidig er vi veldig stolte av ølutsalgene våre, som sammen med norske småskalabryggerier og kvalitetsbevisste kunder har evnet å snu en situasjon med mye usikkerhet til en positiv trend, forklarer Solberg, som tror mange forbrukere har fått en ny forståelse av betydningen av å støtte opp om lokalt næringsliv.

– Målsetningen for Gulating er uendret – gjennom våre ølutsalg og puber skal vi også i årene som kommer bidra til bedre utvalg og lavere priser, og endre hvordan nordmenn forholder seg til håndverksøl og smaksopplevelser, fastslår Solberg.

Powered by Labrador CMS