Nå også på plass i Os

Grønt Fokus er fra i dag på plass i Bergensregionen, med det første rendyrkede tilbudet på hagestuer, uterom og drivhus.

Publisert


Grønt Fokus åpner 2. mai dørene til sin nye butikk i Os utenfor Bergen. Butikken er strategisk lokalisert i samme bygg som Plantasjen. Grønt Fokus har fra før butikker i Kristiansand, Oslo og Sandnes. Butikken i Os retter seg mot publikum i hele Bergensregionen.

Det er økende interesse for hagestuer, uterom, drivhus, boder, leke hus og anneks blant nordmenn og med etablering i Bergensregionen styrker Grønt Fokus sin tilstedeværelse i Norge. Med over 350 000 mennesker er området rundt Bergen et attraktivt distrikt med mange eneboliger og Grønt Fokus har store forventninger til åpningen. Den offisielle åpningen av Grønt Fokus i Os er den 13.mai med bl.a. besøk av kjendiskokk Trond Moi.

– Vi ser frem til å åpne butikk i Os og vet at det finnes mange eneboligeiere i Bergensområdet som ønsker å videreutvikle sine hjem. Vår nye butikk i Os vil ha et fleksibelt og uformelt miljø der vi ønsker å gi publikum inspirasjon og innsikt i nye trender innenfor hagestuer og uterom, sier markedskoordinator Thore Fossheim i Grønt Fokus.

I den nye butikken vil kundene ha mulighet til å få tips og råd fra kvalifiserte rådgivere om hvordan de best kan utvikle sine hjem med produktløsninger fra Grønt Fokus. Primært retter Grønt Fokus seg til gjør-det-selv-kundene, som enkelt gjør jobben selv. Mye av salget er gjennom selskapets nettbutikk som er tilrettelagt for bruk av mobile nettbrett og smarttelefoner.

(Pressemelding)

Grønt Fokus ble etablert i 1992 og har siden starten hatt som mål å hjelpe kunden med å oppgradere ute miljøet. Grønt Fokus henvender seg til gjør det selv kunden og har et bredt sortiment av varer som kundene enkelt kan montere selv. De viktigste delene av sortimentet er hagestuer, vinterhager og drivhus. I tillegg er også garderober, boder, leke hus og anneks blant sortimentet. Grønt Fokus inngår i Skånska Byggvaror som er ledende innenfor det samme markedssegmentet i Sverige. Skånska Byggvaror ble kjøpt av Byggmax Group i 2015.

Byggmax Group er notert på Stockholmsbørsen.

Powered by Labrador CMS