Lars Kristian Lindberg – brenner for handel. (Foto: O. N. Sunde AS)
Lars Kristian Lindberg – brenner for handel. (Foto: O. N. Sunde AS)

Ny toppsjef i Gresvig

Lars Kristian Lindberg (40) overtok i går som administrerende direktør i Gresvig AS, konsernet bak G-sport, Intersport og G-Max.

Publisert

Lindberg erstatter Pål Heldrup Rasmussen, som går over i stillingen som direktør for forretningsutvikling i Gresvigs eierselskap O.N. Sunde AS.

‘Perfekt kompetanse’

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Lars Kristian Lindberg (40) velkommen til Gresvig. Han har lang ledererfaring fra detaljhandel, markedsføring, konseptutvikling, operasjonell butikkdrift og distribusjonsstrategier. Varehandelen er i endring og Lars Kristian vil ha et spesielt fokus på både butikkeffektivitet og e-handel. Han har perfekt kompetanse for den fasen Gresvig er på vei inn i nå, sier styreleder Olav Nils Sunde i Gresvig, i en pressemelding.

Kommer fra REMA

Lars Kristian Lindberg har ti års erfaring fra REMA-systemet, sist som administrerende direktør for REMA Kategori og innkjøp.
– Jeg brenner for handel og ser frem til en fantastisk interessant jobb innen et nytt segment. Det har vært og vil være store endringer i markedet, men dette skaper også muligheter. Vi selger produkter mange er svært interessert i, meg selv inkludert, og det er ingenting som tyder på at interessen blir mindre. Så jeg gleder meg til å møte nye kolleger og komme i gang, sier Lindberg.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS