Henning Eriksen er administrerende direktør i Specsavers Norge.

Specsavers kåret til Great Place to Work

Med over 80 butikker, solid vekst år etter år, og historisk høy tilfredshet blant franchisetakerne som nylig ble belønnet med en pris utdelt av Virke, er det ikke noen tvil om at Specsavers har hatt en svært positiv utvikling i Norge. Nå viser også resultatene fra Great Place to Work at det ikke bare er utad selskapet har suksess.

Publisert

Siden 1998 har Great Place to Work kartlagt medarbeideres forhold på arbeidsplassen gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap. Dette gir på mange måter innsikt i hvor godt medarbeiderne trives hos sin arbeidsgiver. Specsavers har i lang tid hatt fokus på nettopp dette og jevnlig gjennomfør interne Insight undersøkelser. Nå har optikerkjeden blitt «Great Place to Work»-sertifisert, noe som kvalitetsstempler selskapet som arbeidsgiver og vil være viktig for Specsavers som er i kontinuerlig vekst, og dermed har stadig behov for å rekruttere flere dyktige kollegaer.

– Jeg er utrolig stolt av å kunne fortelle at vi i Specsavers Norge er blitt sertifisert som et «Great Place to Work»! Vi har lenge visst at vi er en fantastisk arbeidsplass, men dette svært annerkjente kvalitetsstempelet vi nå har mottatt er utrolig viktig for oss alle, sier Henning Eriksen, administrerende direktør i Specsavers Norge.

– De fleste av oss har nok en kollega – eller kanskje mange – som gjør at vi gleder oss til å komme på jobb, enten det er i butikk eller på Servicekontoret. Og det er nettopp alle de fantastiske menneskene vi har rundt oss og den måten vi jobber sammen som skaper den unike kulturen vi har hos oss i Specsavers, forteller Eriksen.

– Solid økonomisk vekst og en økende markedsandel hadde ikke vært mulig å oppnå om ikke våre kollegaer trivdes på jobb. I likhet med mange andre bransjer, så er konkurransen om de beste talentene stor og dagens arbeidstakere stiller høye krav til sin arbeidsplass- noe jeg mener man skal. En Great Place to Work-sertifisering er derfor svært viktig for oss. Både for våre nåværende kollegaer, men også for fremtidig rekrutteringsarbeid, avslutter Eriksen.

Powered by Labrador CMS