Arne Norheim, Globalteam
Arne Norheim er den nye lederen for Globeteam i Norge.

Arne Norheim ny leder for Globeteam i Norge

Det danske konsulentselskapet Globeteam har nylig ansatt Arne Norheim som daglig leder for Globeteam i Norge. Det betyr at han samtidig går av som styreleder i Globeteam.

Publisert

– Jeg har virkelig satt pris på tiden som styreleder for Globeteam, og det har vært spennende, lærerikt og utfordrende. Jeg gleder meg nå stort til utfordringen som daglig leder for Globeteam i Norge, som er et stort strategisk vekstområde for selskapet de neste årene, sier Arne Norheim.

Han har tidligere vært administrerende direktør i Webstep ASA i Norge. Han har også hatt flere internasjonale roller i IBM, der han blant annet var administrerende direktør i IBM Norge og leder for IBMs outsourcingvirksomhet i Danmark.

Styreledervervet i Globeteam overtas av Mogens Elsberg. Mogens Elsberg har sittet i styret i Globeteam siden 2003 og var styreleder i perioden 2014-2021.

– Jeg er utrolig glad og beæret over igjen å ha blitt valgt som styreleder i Globeteam. Jeg gleder meg til å føre stafettpinnen videre og som styreleder være med på å skape verdier for både Globeteam og selskapets kunder. Vi ser et stadig økende fokus på digitalisering og IT-sikkerhet. Vi er derfor en virksomhet i konstant vekst og med et stort ansvar på våre skuldre, som jeg ser frem til å være med på å bære, sier Mogens Elsberg.

Powered by Labrador CMS