Slettvolls kjedeteam ved mottakelsen av prisen på Franchisekonferansen. F.v.: Bjørn Erik Espe, drift- og opplæringsansvarlig. Lise Andersen, butikkdrift (og mangeårig butikksjef på Slettvoll Skøyen), Petter Nordbø, prisvinner og franchisetaker Slettvoll Stavanger og Odd Erik Lund, salgssjef.

Årets franchisetaker kommer fra Slettvoll

Vinneren av Årets franchisetaker 2022 ble Petter Nordbø som eier og driver Slettvoll i Stavanger.

Publisert

Petter Nordbø som driver Slettvoll i Stavanger vant prisen for årets Franchisetaker på Franchisekonferansen 2022. Prisen ble delt ut på Franchisekonferansen i går ettermiddag.

Adm. dir. Bjørn-Helge Vik i Slettvoll kommenterer: – Denne prisen gjør meg utrolig stolt. Jeg er stolt av laget. Vi er en liten kjede, med et veldrevet og tydelig konsept – med mange dyktige retailere. Petter er en av de og vinner etter min vurdering helt fortjent.

Bjørn-Helge Vik, adm. dir. i Slettvoll.

Juryens begrunnelse

Juryen begrunner sitt valg av vinner slik:

«Vinneren er en konseptperson, og det i utelukkende positiv forstand.

Petter Nordbø er en rollemodell for andre franchisetakere, og viser lojalitet til konseptet. I tillegg Investerer og oppgraderer han utfra det markedet og de konseptet forventer at du skal gjøre.

Petters Slettvoll butikk leverer det komplette tjenesteregisteret som denne bransjen krever og han har drevet meget lønnsomt over en årrekke. Som den rollemodellen han er har han vært leder i butikkrådet i en årrekke og nyter respekt blant de øvrige franchisetakerne. Det at han fremstår som en god leder, vises i en stabil stab, med medarbeidere som har jobbet i Stellvoll Stavanger i mer en 10 år».

Fremmer franchise

Virke og FranchiseArkitekt arrangerer på årlig basis Franchisekonferansen. Formålet med konferansen er å fremme franchising som driftsform, med hovedvekt på betydningen av å bygge opp solide, seriøse og gjensidig lønnsomme forretningskonsept. Årets konferanse ble avholdt i Virkes lokaler 2.mai. FranchiseArkitekt er et konsulentnettverk som bistår kjeder med å utvikle gode løsninger for vellykket forretningsdrift. Virke er hoved- og arbeidsgiverorganisasjon for norsk handel- og tjenesteytende næring.

Som del av konferansen deles det ut priser for Årets Franchisetaker og Årets Franchisekjede.

Juryen

Juryen i 2022 har bestått av:

  • Sven Hars (juryleder), Managing Partner, FranchiseArkitekt
  • Heidi M. Scheie, adm. dir., Thingfarm AS
  • Fredrik M. Vegsgaard, senior rådgiver / partner, rekrutteringsselskapet Cappa
  • Henrik Renner Fredriksen, advokat / partner, Advokatfirmaet SGB Storløkken
  • Magnus Birkelund, Bransjedirektør servicehandel, Virke
  • Espen Vestli, direktør forretningsområde storkunder, Azets Insight
Powered by Labrador CMS