Sumandeep Kaur trives som franchisetaker i Partyland. Butikken på Brotorvet er hennes åttende.
Sumandeep Kaur trives som franchisetaker i Partyland. Butikken på Brotorvet er hennes åttende.

Partyland vokser – franchisetaker åpner sin 8. butikk

Partyland har inntatt Alti Brotorvet i Stathelle . Franchisetakeren driver nå åtte butikker.

Publisert

Bjørn Gunnar Standal Darre, senterleder på ALTI Brotorvet, bekrefter:

– Vi åpnet nylig en kjempeflott butikk her på her på senteret, sammen med Partyland. Den er blitt en umiddelbar suksess, dokumentert ved flere positive tilbakemeldinger fra kunder om butikkkonseptet og ikke minst servicen, sier han til Retailmagasinet.

De gleder seg til ’merkedagene’ fremover hvor Partyland i henhold til sitt konsept skal kunne levere alt kunden trenger til enhver anledning.

– Partyland er ikke bare et tilskudd til Alti Brotorvet-familien, men har hevet oss som fellesskap – totaltilbudet av opplevelser for våre besøkende og kunder. Vi går en feststemt tid i møte sammen, sier senterlederen.

Harjindar Singh (t.v.) stiller opp for kona som er franchisetaker på Brototorvet. Her flankerer han to medarbeidere sammen med butikksjef Marthe Brekke-Rasmussen (t.h.).
Harjindar Singh (t.v.) stiller opp for kona som er franchisetaker på Brototorvet. Her flankerer han to medarbeidere sammen med butikksjef Marthe Brekke-Rasmussen (t.h.).

Franchisetaker med åtte butikker

For franchisetaker Sumandeep Kaur og ektemannen Harjindar Singh er etableringen på ALTI Brotorvet deres Partyland-butikk nummer åtte. De har hatt sterk vekst med tre Partyland-etableringer i 2020 og ytterligere fire i fjor – altså under pandemien. Singh ble rekruttert gjennom rekrutteringsselskapet Cappa.

I tillegg har ekteparet hånd om en Europris-butikk i Holmestrand hvor Harjindar står som franchisetaker. Han bistår kona med det praktiske ved driften av Partyland-butikkene. De står sammen om det meste.

Sumandeep Kaur sier til Retailmagasinet at Partyland er et hyggelig konsept å jobbe med, selv om det ennå er litt nytt i Norge:

Masse effekter for enhver selskapelig anledning i hyllene.
Masse effekter for enhver selskapelig anledning i hyllene.

– Kundene må vennes til det vi har å tilby. Men når de først har oppdaget oss, kommer de også tilbake. Ett eksempel: Ballonger er holdt være å være øremerket for proffe arrangement, men ballonger setter også en spiss ved private anledninger. Her holder vi på å få et gjennombrudd, sier franchisetakeren.

Driften går greit fordi ekteparet forholder seg til franchisegiveren, Ben Forsland, som er positiv og støtter alt han kan.

Forstyrrelser i forsyningskjeden

– Ingen problemer?

– Problemet er tilgangen på varer, som ennå ikke er tilfredsstillende. Årsaken ser ut til å være at leverandørene ikke prioriterer Norge høyt nok, men det blir heldigvis stadig bedre. 70 prosent av sortimentet leveres av grossist, svarer Kaur.

Noe som uunngåelig går ut over lønnsomheten.

– Så langt har driften gått i pluss med de sju butikkene. Riktignok ikke noe stort pluss ennå, men dog et pluss, poengterer Sumandeep Kaur

Hun gleder seg sammen med ektefellen over en god start på Brotorvet.

Godt mottatt

Butikksjef Marthe Brekke-Rasmussen på Partyland Brotorvet kommenterer:

– Det har vært moro å få lov å åpne Partyland på Brotorvet. Vi har fått god respons fra kunder som har savnet en slik butikk på senteret. Vi har at kundene trenger av ballonger, konfetti, bursdag, babyshower, utdrikningslag og ‘bride to be’. Noe som gjør at alle aldersgrupper kommer innom til oss. Vi har foreløpig bare møtt på masse positivitet med butikken og har blitt godt tatt imot! Vi er veldig spent på sommeren og tiden fremover.

Powered by Labrador CMS