Borg Forvaltning over driften på Malvik Senter.
Borg Forvaltning over driften på Malvik Senter.

Malvik Senter skifter forvaltning

Tone Moum Drazkowski (46) går fredag av som senterleder ved Malvik Senter. Det skjer gjennom et forvaltingsskifte ved at Borg Forvaltning overtar for Wahl Eiendom AS.

Senterkontoret AS, som eies og drives av Moum Drazkowski, har stått for driften.

– Jeg fortsetter med videre med min portefølje i Senterkontoret AS. Det betyr at jeg drifter fem kjøpesentre i Trøndelag og Oslo, samt bistår KLP med utleie i Trondheim og Svenske Handelsfastigheter på Storlien, opplyser hun til Retailmagasinet. De fem kjøpesentrene er Migosenteret, MAX-bygget på Tempe og Ladetorget i Trondheim; Melhustorget og Furuset Senter.

Tone Moum Drazkowski har jobbet som senterleder i 19 år. Hun ble ansatt av Profier på Valentinlyst senter i 2001 og har senere ekspandert:

Tone Moum Drazkowski (46) går fredag av som senterleder ved Malvik Senter, men fortsetter med fem andre.
Tone Moum Drazkowski (46) går fredag av som senterleder ved Malvik Senter, men fortsetter med fem andre.

– Jeg jobber for ulike eiendomsbesittere (Nærsenter Utvikling, Svenske Handelsfastigheter, KLP, Clarksons, Romario Invest).

– Ikke dårlig, hvordan rekker du over alle engasjementene?

– Jeg påberoper meg å inneha en ekstrem kapasitet, har en meget bred kontaktflate og ser kun muligheter, aldri begrensninger.

– Jeg holder også foredrag for kjeder og bedrifter, der jeg formidler de endringer verden nå står ovenfor og de realiteter samfunnet må forholde seg til for å overleve i fremtid.

– Jeg leder med hjertet og er alltid tilgjengelig. 20 år med kommunikasjon, krisehåndtering og presseerfaring gir meg en annerledes men sterk ryggrad som takler presset en slik stilling til tider skaper, sier Tone Moum Drazkowski

Powered by Labrador CMS