Koch i Bodø blir det 85. senteret som Olav Thon Gruppen skal forvalte.
Koch i Bodø blir det 85. senteret som Olav Thon Gruppen skal forvalte.

Thon skal forvalte Koch Kjøpesenter i Bodø

Koch Kjøpesenter har inngått forvaltningsavtale med Olav Thon Gruppen, og blir fra 1. mars 2022 en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje.

Koch Kjøpesenter hadde en butikkomsetning på ca. 500 millioner kroner i 2021. Sentetet har 46 butikker og 300 parkeringsplasser.

Fra før har Olav Thon Gruppen 84 kjøpesentre i Norge. Olav Thon Gruppens visekonsernsjef, Ole-Christian Hallerud, sier:

– Vi ønsker Koch Kjøpesenter velkommen og vi ser frem til å få være med på å videreutvikle senteret. Vi takker eierne for tilliten de viser med å overlate forvaltningen av senteret til Olav Thon Gruppen.

Eierne av Koch Kjøpesenter, deriblant Morten Koch, er glade for at man har funnet sammen med Norges største aktør innen drift av kjøpesenter.
Eierne av Koch Kjøpesenter, deriblant Morten Koch, er glade for at man har funnet sammen med Norges største aktør innen drift av kjøpesenter.

Butikkomsetning på 500 millioner Koch Kjøpesenter åpnet for første gang i 1992 og har siden den gang blitt utvidet og ombygd flere ganger. I 2021 hadde kjøpesenteret en butikkomsetning på 500 millioner kroner. Kjøpesenteret eies av Kvartal 11 Bodø AS.

– Eierne av Koch Kjøpesenter er glade for at man har funnet sammen med Norges største aktør innen drift av kjøpesenter. Kjøpesenterbransjen har utviklet seg mye, og vi er nå glade for å ha fått til et samarbeid. Dette vil sikre et variert og godt tilbud til våre kunder, og en positiv drahjelp for våre leietakere. Thon-systemet har muligheten til å sikre Koch Kjøpesenter nye butikker og serveringssteder som vi har manglet for å få et enda mer attraktivt senter. Dette er med på å sikre en god fremtid for Koch Kjøpesenter. Vi ønsker vår nye forvaltningspartner velkommen og lykke til, sier Johan Jørgen Koch på vegne av eierne.

Koch Kjøpesenter ligger i Bodø sentrum i Nordland fylke. Senteret har ca. 46 leietakere og har blant annet vinmonopol, butikker, spisesteder og n ringslokaler som leies ut til firmaer.

Direktør Eksterne Forvaltningsoppdrag i Olav Thon Gruppen, Ove Skrøvseth, sier:

– Vi er glade for at Koch Kjøpesenter har signert en forvaltningsavtale med oss. Senteret er allerede en viktig møteplass for både handel og kultur i regionen. Vi ser frem til å overta driften og bidra til at senteret blir den valgte handelsdestinasjon i Bodø. Bodø by er i sterk vekst og vi tror ett moderne kjøpesenter i sentrum av Bodø vil være med på å videreutvikle Bodø som by og handelen i sentrum. Videreutviklingen av Koch Kjøpesenter skal vi realisere bl.a. ved å fokusere på god markedsføring, rasjonell drift, trygg handel, skaffe attraktive konsepter til senteret og et utstrakt samarbeid med kjøpesenterets eier og leietakere. Vi er også glade for at vi nå blir representert med ett kjøpesenter i Bodø by gjennom forvaltningen av Koch Kjøpesenter

Powered by Labrador CMS