Ida Myran skal finne nye partnere for RELEX.
Ida Myran skal finne nye partnere for RELEX.

Hun skal finne partnere til RELEX

RELEX vokser 50 prosent hvert år og jakter nå på likesinnede partnere. Ida Myran går inn i ny rolle for å rigge et økosystem for samarbeidspartnere, både eksternt og internt.

Publisert

Etter å ha opplevd en omsetningsvekst på over 50 prosent hvert år siden oppstarten i 2005, har RELEX nå nådd et stadium hvor de har funnet ut at det er på tide å se seg om etter andre likesinnede selskaper som kan støtte dem i videre vekst.

Ida Myran

29 år fra Bergen. Studerte Industriell Økonomi og Teknologiledelse på NTNU. Har vært i RELEX siden Oslo-kontoret ble startet opp i 2014. Hun har vært innom både consulting, prosjektledelse, salg og business development og har hatt personalansvar siden 2016. Hun var ansatt nr 79 da hun startet, og nå har RELEX over 900 ansatte. Myran har bodd og jobbet i utlandet de siste to år: Ett år i Atlanta og ett år i Helsinki. Nå flytter hun tilbake til Oslo som base for sin nye jobb. En del reisedøgn må nok påregnes, erkjenner hun.

Ida Myran har jobbet i RELEX siden 2014 og har nå gått over i rolle som Director Strategic Alliances Northern Europe & South Africa.

Hun kommenterer sin nye rolle overfor Retailmagasinet:

– Målet er å inngå varige partnerskap med selskaper som kan demonstrere at de er like motivert av kundetilfredshet og optimering av retailbransjen som vi er. Sterke, kompetente samarbeidspartnere vil bidra til å forsikre at vi kan tilby den riktige kompetansen til hver eneste RELEX-kunde, for eksempel innen prosjektledelse, endringsledelse eller systemintegrasjon.

Myran skal bygge opp og rigge for et økosystem av samarbeidspartnere, både eksternt og internt i RELEX.

– Det betyr å eie, utvikle og implementere strategien for samarbeidspartnere i Norden, Baltikum, Storbritannia, Benelux og Sør-Afrika. Hvert partnerskap skal være tillitsfullt, tydelig og forutsigbart for begge parter. Og ikke minst skal kundene våre fortsette å være de mest fornøyde på tvers av alle kategorier av retail software. Styret har satt ambisiøse og krevende mål for partnersamarbeid i 2020, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven, sier Ida Myran

RELEX

RELEX ble stiftet i 2005 av tre finske doktorgradsstudenter som oppdaget at det var stort potensial for å optimere prosesser i retail. 15 år senere er RELEX det hurtigst voksende selskapet i sin bransje, og med sin Living Retail Platform rigger de retailere i dag for å kunne takle alt det som måtte hende i morgen. RELEX i Norge ble stiftet i 2014 og jobber blant annet med kunder som Europris, XXL, Circle K og Kolonial.no

Powered by Labrador CMS