Hennig Olsen Is ser frem til å jobbe sammen for å øke automatiseringsnivået og effektivisere sin daglige drift.

Hennig-Olsen Is valgte RELEX

Hennig-Olsen Is velger RELEX Solutions for optimerte og automatiserte kanalspesifikke etterspørselsprognoser.

Hennig-Olsen Is, en av Nordens eldste iskremprodusenter, har inngått samarbeid med RELEX Solutions, for å optimere og automatisere sine etterspørselsprognoser og planleggingsprosesser for alle salgskanaler. RELEX-løsningen vil støtte Hennig-Olsen Is’ distribusjonssenter i Norge med en mer effektiv planleggingsprosess, og forbedre prognosenøyaktigheten. Ved å styrke samarbeidet internt mellom Key Account Managers og Supply Chain Planners ønsker Hennig-Olsen Is å bli den mest pålitelige aktøren i sin bransje.

Det melder RELEX Solutions i en pressemelding.

For å beholde konkurransekraften og enkelt kunne tilpasse seg de konstante endringene bransjen opplever, innså Hennig-Olsen Is et behov for å forbedre sine forsyningskjedeprosesser. Iskremprodusenten søkte etter en løsning som kunne automatisere prognosene og som samtidig tillater Hennig-Olsen Is å bruke granulære salgsdata fra sluttbrukeren når det er tilgjengelig. Hennig-Olsen Is valgte RELEX for å effektivisere og automatisere sin daglige drift, samt den AI-drevne prognosemotoren leverandøren tilbyr.

– I tillegg til svært gode referanser fra andre produsenter som bruker RELEX, har selskapet et erfarent team, en imponerende AI-drevet prognosemotor og et brukervennlig grensesnitt, sier Jarl Søvik Olsen, Supply Chain Direktør i Hennig-Olsen Is.

– RELEX er en perfekt match for oss og vi ser frem til å jobbe sammen for å øke automatiseringsnivået og effektivisere vår daglige drift. RELEX vil forbedre prognosenøyaktigheten betydelig, noe som er avgjørende for oss, spesielt i høysesongen.

– Vi er glade for å inngå samarbeid med Hennig-Olsen Is og ønsker en ny produsent velkommen til vår voksende kundebase i Norge, sier Mikko Hartikainen, Senior Solution Consultant i RELEX Solutions.

– Det har vært veldig spennende å jobbe med det agile og fremtidsrettede teamet i Hennig-Olsen Is. Gjennom RELEX vil Hennig-Olsen Is’ Key Account Managers og Supply Chain Planners endelig kunne kommunisere med de samme tallene og vi gleder oss til å støtte deres mål om å bli den mest pålitelige aktøren i sin bransje.

Ved å automatisk kunne utnytte den enorme mengden tilgjengelig data fra retail/utsalgssteder i sin etterspørselsplanlegging, vil Hennig-Olsen Is sikre at alle finner sin favoritt is når solen titter frem.

Powered by Labrador CMS