Herkules styrker sin food court.
Herkules styrker sin food court.

Sabrura inn i food courten på Herkules

Food courten på Herkules styrkes når Sabrura Sticks & Sushi flytter inn på senteret i løpet av våren. Rett før jul uken signerte Citycon og Sabrura avtale om etablering, som blir den første Sabrura-restauranten i Skien.

I høst ble det klart at Espresso House flytter inn på Herkules. Nå er også avtalen Sabrura Sticks & Sushi signert. Det betyr et rikt utvalg av asiatiske retter for hele familien i food courten på Herkules.

– Vi er strålende fornøyde med å få Sabrura til Herkules. Konseptet er spennende, og maten er av høy kvalitet. Vi gleder oss til å kunne styrke food courten ytterligere med Sabrura, sier Bent Rosenberg, senterleder på Herkules.

Avtalene med Sabrura er en del av satsingen på mat og drikke på Herkules. Herkules skal styrke seg som en møteplass i tillegg til å være den viktigste handelsplassen i Skien.

Sabrura åpner sin første i Skien.
Sabrura åpner sin første i Skien.

– Sabrura og de andre spisestedene blir viktige i tiden fremover for Herkules. Vi ser at kundene etterspør spennende serveringstilbud, og vi skal utvikle food courten deretter, sier Rosenberg.

Sabrura startet opp i 2012 og har i dag 22 restauranter i Norge. 10 nye restauranter er planlagt å åpne slik at enda flere kunder får oppleve en asiatisk buffet med sushi, dim sum, vårruller, kyllingsticks eller asiatisk salat.

– Vi gleder oss enormt til å åpne Sabrura Sticks & Sushi på Herkules. Vi er i sterk vekst og har over lengre tid hatt Skien og Porsgrunn i kikkerten. Sabrura har som mål å gjøre sushi mer folkelig, og nå gleder vi oss til å kunne åpne en restaurant til, sier Preben Oosterhof, kjedeleder i Sabrura. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS