Mette Maix fratrer.
Mette Maix fratrer.

Flying Tiger skifter toppsjef

Mette Maix har bedt om å bli løst fra stillingen som adm.dir. i Flying Tiger Copenhagen, og blir avløst av Martin Jermiin, som allerede er i ledergruppen.

Publisert

Mette Maix sier i en pressemelding fra Flying Tiger Copenhagen:

– Jeg er stolt over at vi i løpet av få år har lyktes med å revitalisere Flying Tiger Copenhagen-konseptet og -verdiene. Vi har iverksatt en overgang fra rask ekspansjon med mer enn 950 butikker, til å konsolidere virksomheten. Men jeg må også konstatere at jeg ikke har følt meg bekvem med ledelsesopplegget som ble vedtatt i januar, og derfor har jeg valgt å si opp min stilling.

Vist seg levedyktig

Martin Jermiin tiltrer. (Fotos: Flying Tiger Copenhagen)
Martin Jermiin tiltrer. (Fotos: Flying Tiger Copenhagen)

– Jeg er glad for at vårt forretningskonsept og merkevare har vist seg sterke og levedyktige over en periode med utfordringer for detaljhandelen, og at selskapet nå er godt på rett spor. Vi har truffet en rekke fremtidsrettede beslutninger, som jeg ikke er i tvil om vil gjøre Flying Tiger Copenhagen enda sterkere, og som gir min etterfølger et godt grunnlag å fortsette å jobbe videre på. Jeg ønsker ham og alle selskapets dyktige medarbeidere lhell og ykke med oppgaven!

Tiltrer 1. mai

Styret i Flying Tiger Copenhagen har utnevnt Martin Jermiin, som i januar 2019 sluttet seg til ledelsen sammen med Mette Maix, ny administrerende direktør med virkning fra 1. mai.

Powered by Labrador CMS