Stor festivitas knyttet til åpningen av butikken i butikken hos Montér Per Strand Narvik. (Foto: Optimera)

Flisekompaniet med shop-in-shop

Flisekompaniet åpner shop-in-shop hos Montér i Narvik. Byggevarer og flis under samme tak kan være fremtiden.

Publisert

Kundene skal få tilgang til ekspertkompetanse på flis og byggevarer under ett og samme tak. Byggevarehuset har frigitt 250 kvm til Flisekompaniet som har flyttet inn med en shop-in-shop løsning. Åpningen ble feiret med damenes aften onsdag kveld, og på torsdag var det stor åpningsfest hele dagen. Flere leverandører var til stede for å presentere høstens nyheter.

Daglig leder hos Montér Per Strand Narvik, Håkon Liljebakk, understrekeT at det ikke skulle gå på bekostning av byggevareutvalget:

– Vi skal fortsette med det samme brede sortimentet på byggevarer som vi alltid har hatt, men nå kan vi levere komplette bad i tillegg.

Avdelingsleder for den nye Flisekompaniet-avdelingen, Elin Reithe, er fornøyd med miljøutstillingene som er på plass i byggevarehuset. Hun har mange års erfaring med flis og baderom og mener at det å samle byggevarer og flis under samme tak er fremtidens måte å drive butikk på:

– Det gjør det veldig enkelt for kundene å få alt levert fra ett og samme sted. Når du skal pusse opp eller bygge nytt bad, trenger man også diverse byggevarer. Nå kan man handle alt man trenger til jobben hos Montér, forteller hun.

Optimera kjøpte Flisekompaniet i 2016 og samlokalisering i enkelte byggevarehus er en av synergiene ved oppkjøpet. Gjennom konseptet får kundene tilgang til et større spekter av både produkter, tjenester og kompetanse.

– Målet er at vi skal skape de beste løsningene for våre kunder. Sammen med Flisekompaniet står vi enda sterkere på totalløsninger. Det at vi nå samler eksperter på byggevarer og flis under samme tak vet jeg vil gi merverdi for våre kunder, avslutter Liljebakk.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS