Lange køer i minuttene før åpning. (Foto: Herman Ekendahl-Dreyer)

Dobbelåpning for Optimera

Før helgen åpnet Montér og Flisekompaniet for første gang under samme tak. Det skjedde på Liertoppen, hvor totalt 4500 kvadratmeter skal betjene en stor og bred kundegruppe med produkter og tjenester til alle typer byggeprosjekter.

Publisert

Optimera leverte et rekordresultat i 2018 og fortsetter å investere i fremtiden. Et bevis på dette er åpningen av to nye varehus på Liertoppen. Montér og Flisekompaniet er lokalisert under samme tak, og delt i to fullverdige butikker så fort du kommer innenfor hovedinngangen.

Nytt og komplett

Byggeprosessen på Liertoppen hadde oppstart i april 2018. Nå, etter rundt 10 måneders intensivt arbeid, er Optimeras mest komplette byggevarehus åpnet.

– Dette har vi gledet oss til. Valget om plassering her falt naturlig med tanke på E18 og nærheten til både Drammen og Asker. Det er et område i vekst og vi retter oss mot både forbrukere og profesjonelle håndverkere gjennom et totalsortiment, fra konstruksjonsvirke, verktøy, arbeidsklær med mer, til interiørprodukter som listverk, dører, flis, kjøkken, garderobe og bad. Her kan vi effektivt betjene en stor og bred kundegruppe, sier Petter Gram, regionsdirektør i Optimera.

Se, ta, føle og oppleve

Montér og Flisekompaniet kan vise til solid vekst i både kundebesøk og resultat de siste to årene. Antallet kunder som legger turen innom butikkene øker, noe som gjenspeiler seg i satsingen på Liertoppen.

– Vi har gjort flere kundevennlige grep. Våre rundt 1000 kvadratmeter brukes effektivt til å vise frem stor bredde i sortimentet, som blant annet inkluderer Norges største lagerførte flissortiment. Videre dedikerer vi mye plass til inspirerende utstillinger slik at kundene kan se, ta, føle og oppleve fullverdige rom, som bad, med møbler, VVS-utstyr og fliser. Nytt er også et eget proffrom hvor det vil holdes faglige samlinger. Dette skal være et faglig inspirasjonssenter, sier Jarle Ludvigsen, daglig leder i Flisekompaniet Drammen.

Byggeservice og klimarom

Montér-butikken har også flere nyheter i form av konsepter og dedikerte rom. Byggeservice ligger i hjertet av butikken og er åpen for alle kunder med små til store byggeprosjekter. Et temperatur- og fuktbestandig klimarom lagrer og presenterer mer delikate produkter som listverk, plater og dører. Inn i butikken kommer også en ny dør- og vindusutstilling.

– Vi moderniserer og legger til rette for nye kundebehov. Uansett om du skal utføre jobben selv, eller ønsker å sette den bort, får du hjelpen du trenger hos Byggeservice. I klimarommet får listverk besøk av dører og plater. Vi gleder oss også til å vise frem vår nye dør- og vindusutstilling for første gang, avslutter Petter Gram.

(Pressemelding)

Optimera

er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér. 

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Powered by Labrador CMS