Stormberg går nå live med sin helt nye satsning: Hund & Katt.

Stormberg med ny storsatsning

Denne uken lanserer Stormberg et fullskala sortiment for Hund og Katt.

Daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen.

– Vi vet at mange av våre frilufts- og naturglade kunder er dyreeiere, og utstyr til våre firbeinte familiemedlemmer er derfor et naturlig satsningsområde for oss, sier daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen.

Hund & Katt blir å finne som en egen seksjon i Stormberg nettbutikk, og vil fra dag én romme over 1000 produkter. Her vil du finne alt du trenger til dyrene, fra fôr og halsbånd til leker.

Det er nå 24 år siden Stormberg kom inn som en utfordrer i Sportsbransjen. Den lille turtøyprodusenten fra Sørlandet ønsket å tilby funksjonelt turtøy til familievennlige priser, og forfektet tidlig verdier som inkludering, etisk handel og bærekraft.

Trude Mostue, er faglig ansvarlig og sjefsveterinær for FirstVet i Norge.

I 2021 utvidet Stormberg sortimentet med turutsyr, og dette året er det kjæledyrene sin tur.

– Dette er noe vi har jobbet med over en lengre periode. Vi ønsker å tilby alt man trenger for å komme seg ut på tur i det fri, også til dyrene. For oss er dette en helt naturlig satsning, fordi vi vet hvor mye turinspirasjon og turglede det ligger i våre firbeinte venner.

Spennende samarbeid

For å tilegne seg ytterligere dyrefaglig kompetanse, har Stormberg inngått et samarbeid med veterinærappen, FirstVet. Trude Mostue, som er faglig ansvarlig og sjefsveterinær for FirstVet i Norge, synes samarbeidet er svært spennende.

– Stormberg har en profil som vi kjenner oss igjen i, og dette er et samarbeid som forsterker også våre egne verdier. Sammen ønsker vi det beste for våre firbeinte venner. Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å spille hverandre gode, sier hun.

Simen Fjell og Trude Mostue fra FirstVet sammen med Hege Nilsen, daglig leder i Stormberg.
Powered by Labrador CMS