Espen Braaten, kjededirektør for Bygg i Coop og Robert Berg, administrerende direktør, Instabank ASA.

Coop og Instabank inngår samarbeidsavtale

-Målet er å utvikle tjenester og betalingsløsninger som forenkler og forbedrer tilbudet til våre kunder, som også er våre medeiere. Vi har lansert betalingsappen Coopay som allerede har mer enn 200 000 brukere, og som står for en økende andel av betalinger som gjennomføres i Coops butikker. Instabank er en partner som vil bidra til at vi kan forenkle og digitalisere stadig større deler av kundereisen, sier Espen Braaten, kjededirektør for Bygg i Coop.

-Instabank er en heldigital bank, og vi har som mål å være den ledende innovatøren innen betalingsteknologi og salgsfinansiering. Denne avtalen er et langsiktig samarbeid med Coops 106 byggevarehus og forsterker vår posisjon innen paytech, sier adm dir Robert Berg i Instabank.

Byggekonto fra valgfri plattform

Obs Bygg og Coop Byggmix er Norges største aktør på privatmarkedet innen byggevare. Med Instabank som leverandør vil Coop fra september styrke det digitale tjenestetilbudet ved å tilby Byggekonto og andre finansielle produkter gjennom betalingsappen Coopay. Dette innebærer at kundene valgfritt kan benytte Byggekonto via mobil, Coopay eller et nytt Byggekonto Mastercard.

-Dette er starten på et samarbeid der partene skal utvikle nye, digitale finansieringsprodukter og tjenester. Vi er naturlig nok svært fornøyde med å bli den foretrukne partner til en betydelig og fremoverlent detaljhandelsaktør som representerer en årlig omsetning på over femti milliarder kroner. Dette er et resultat av den langsiktige satsingen vi har gjort innen paytech med finansieringsløsninger for detaljhandel, som startet med vårt samarbeid med Skeidar i 2017, sier administrerende direktør Robert Berg i Instabank.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS